Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hladce oholená tvář je znakem elegance

20. prosince 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Většina mužů i žen bere oholenou tvář jako znak upravenosti. Možná i pro některé z vás je ranní holení každodenním rituálem. Jak docílit hladké tváře a nemuset ráno vstávat o hodinu dříve?

Každý muž je jiný a při svém každodenním holení má na jiné priority. Pro jednoho je nejdůležitější rychlá a snadná manipulace, pro druhého je u holicího strojku největší noční můrou podrážděná a zarudlá pokožka. Jak je na tom pánská novinka Braun Series 9 wet&dry. Vyzkoušeli jsme za vás.

Jelikož jsem žena a kvalitu pánských holicích strojků bohužel nedokážu až tak ocenit, strojek Braun jsem dala otestovat svému příteli. A zde jsou jeho postřehy.

Autor: Procter&Gamble

Funkce SyncroSonic šetří čas i pokožku

Sonická funkce, kterou holicí strojek disponuje, je ideální, když je potřeba přidat výkon. Hlavice je velice flexibilní a kopíruje tvar obličeje, takže dokonale oholí i bradu. Lze jednoduše zaaretovat do jedné polohy, takže do strojku stačí zatlačit a oholení je rázem mnohem preciznější. Strojek má pět různých holicích prvků pro každý typ vousů, které vám rozhodně zajistí dlouhotrvající a pečlivé oholení. Jednoduché nastavení intenzity holení pokožku maximálně šetří pokožku. To může být velké plus především pro muže, kteří mají citlivou tvář.

Autor: Procter&Gamble

Tichý společník

Ve srovnání s ostatními strojky je Braun Series 9 wet&dry nadmíru tichý společník. Tělo strojku je sice mohutnější, ale jednotlivé části se nijak neklepou a perfektně sedí. Hmotnost přístroje patří mezi ty průměrné. Oceňujeme především jednoduché a hlavně intuitivní ovládání.

Čištění jako rituál

Čistící stanice, která bývá už u spousty holicích strojků samozřejmostí, je u tohoto typu opravdu povedená. Strojek se sám celý krásně umyje, namaže a vysuší. Zvolit u něj můžete z několika režimů údržby. Podle toho, jak rychle a důkladně chcete mít strojek připraven k dalšímu použití. Jako negativní lze hodnotit pouze to, že stanice by mohla být méně objemná. Po otevření čistící náplně by se stanice neměla naklánět, a proto potřebuje své vlastní místo na rovině, což může být v menších koupelnách trochu oříšek.

Autor: Procter&Gamble

Nablýskaný design

Použití titanu a zlata skvěle chrání model před korozí a prodlužuje tak jeho životnost. Navíc luxusní provedení ozdobí každou koupelnu.

Holicí strojek Braun Series 9 wet&dry je díky mimořádným funkcím a kvalitnímu zpracování ideálním pomocníkem pro manažery, u kterých je každodenní hladce oholená tvář součástí pracovního dress codu.