Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak okouzlit krásným a zdravým úsměvem

6. září 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Úsměv plný zdravých zubů je ozdobou každého člověka. Je to módní doplněk, který nikdy nevyjde z módy. Zářivý úsměv se nosí do školy, na schůzky, do práce, ale také doma. Krásný zdravý úsměv nám může pomoci nejen zlepšit zdravotní stav, ale také ulehčit různé situace, které zažívá dennodenně každý z nás. Zářivým úsměvem můžeme očarovat kdekoliv a kohokoliv. Ať už souseda, který nám podrží otevřené dveře, prodavačku v obchodě, řidiče, který nám dá přednost, či personalistu na pracovním pohovoru.

Zářivý úsměv je věc, která zaujme vždy na první pohled, proto je nutné o něj dbát prostřednictvím správné a pravidelné péče. Mimo jiné bychom měli pravidelně navštěvovat zubního lékaře nebo dentální hygieničky. Je však důležité o ústní zdraví pečovat i doma: čistit si zuby vhodným zubním kartáčkem a zubní pastou s fluoridy dvakrát denně, pravidelně používat mezizubní čisticí pomůcky, účinnou antibakteriální ústní vodu a žvýkat žvýkačky bez cukru po každém jídle.

Důležitost péče o ústní zdraví nám letos již šestým rokem přiblíží oblíbená roadshow  „Zdravý úsměv pro každého“ značky Orbit, která odstartuje 31. 8. v Praze. Tým dentálních hygienistek během 4 týdnů navštíví vybraná obchodní centra ve 14 českých městech. Návštěvníci mohou během svých běžných nákupů pohodlně zavítat do speciálně upraveného promo stánku, kde jim dentální hygienistky bezplatně zodpoví veškeré dotazy k péči o ústní zdraví a poradí, jak o zuby a ústní dutinu nejlépe pečovat. Zájemci mohou vedle hodnotných rad získat také informační materiály a vzorek žvýkačky bez cukru, která je nedílnou součástí správné dentální hygieny. 

Autor: Orbit

Využijte možnosti bezplatného poradentství s kvalifikovanými odborníky z oblasti dentální hygieny a navštivte nás! Více informací na www.zdravyusmevprokazdeho.cz.