Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejpopulárnější na YouTube: 10 beauty triků, které opravdu fungují

  • Video se připravuje ...
    3. května 2016 | 06:00

    Dva miliony zhlédnutí a téměř stejný počet odběratelů – takový úspěch slaví na YouTube video vlogerky Tess Christine, ve kterém se svěřuje, které beauty triky a vychytávky opravdu fungují, a proto je denně používá. Usnadněte si svůj život v koupelně i vy. Tess vám poradí, jak na to!

  • Kokosový olej na oční make-up

    Autor: youtube.com/Tess_Christine

    Nejlevnější, nejúčinnější a nejšetrnější odličovač očního make-upu? Kokosový olej. Je mastný, takže na sebe skvěle váže mastnoty obsažené v řasence, stínech a očních linkách a odlíčí vás opravdu dokonale, a to i v případě, že máte voděodolnou řasenku. Navíc je přírodní, takže se nemusíte bát žádných konzervantů ani chemikálií. Jeho další bonus? Stojí málo a vydrží vám neskutečně dlouho.

  • Objem do vlasů

    Autor: youtube.com/Tess_Christine

    Na to, abyste svým dlouhým vlasům dodala objem, si buď můžete pořídit speciální vlasové produkty, nebo se pokusit dosáhnout božského objemu během foukání. Docílíte ho tak, že si vlasy budete foukat v předklonu. Pokud navíc použijete nějakou pěnu nebo sprej na objem, účinek se znásobí.

  • Proti rozmazávání rtěnky

    Autor: youtube.com/Tess_Christine

    Pokud nosíte opravdu výraznou rtěnku a nechcete, aby se vám během dne rozmazávala, rozpíjela nebo se otiskla na zuby, jednoduše ji naneste, poté ke rtům přitiskněte tenčí papírový kapesník nebo čtvereček toaletního papíru a přes něj pomocí sypkého transparentního pudru štětcem přepudrujte. Rtěnka bude mít delší trvanlivost, a pudr ji navíc lehce zmatní.

  • Aby pérka držela

    Autor: youtube.com/Tess_Christine

    Chystáte se na ples nebo jen potřebujete, aby vám účes držel celý den? Zkuste na pérka před jejich vsunutím do vlasů nastříkat trochu laku na vlasy! To ale samo o sobě ještě není všechno – hlavní fígl je totiž v tom, umístit je do vlasů "naopak", tedy vlnkami k hlavě. Tak budou držet jako přibitá.

  • Mytí štětců za hubičku

    Autor: youtube.com/Tess_Christine

    Také se vám vždy protáčejí panenky při nákupu speciálních prostředků na čištění kosmetických štětců? Zkuste je nahradit dětským šamponem. Funguje stejně skvěle, ale je o poznání levnější. Popravdě – stejně funguje jakýkoliv šampon na vlasy. Jen myslete na to, že nesmí obsahovat silikony, abyste si štětce nepoškodila, a že je potřeba jej ze štětců opravdu důkladně vypláchnout proudem vlažné vody.

  • Trojúhelník na kruhy pod očima

    Autor: youtube.com/Tess_Christine

    Pokud máte tmavší místa pod očima, která se snažíte zamaskovat pomocí korektoru, přestaňte ho aplikovat jen na kruhy samotné, ale korektor naneste podél nosu zhruba až do poloviny tváře. Pak ho jen do pleti vpracujte pomocí beauty blenderu nebo houbičkou na make-up. Kruhy budou pryč a celkové líčení bude působit velmi přirozeně.

  • Stíny? Jedině prstem!

    Autor: youtube.com/Tess_Christine

    Matné a nude stíny je nejlepší nanášet štětcem. Pokud ale máte ve svých paletkách i oční stíny s perletí nebo shimmerem a mrzí vás, že po nanesení štětcem nejsou tak výrazné, jak byste si představovala, zkuste je nanést prstem. Ten je schopen nabrat pigmentu mnohem více. Nejvhodnější je prsteníček, protože má nejmenší tlak. Ideální také je, když před jejich aplikací na oko nanesete bázi pod oční stíny a na závěr je pomocí štětce rozetřete do ztracena.

  • Levný domácí peeling

    Autor: youtube.com/Tess_Christine

    Levný, přírodní, účinný a přitom šetrný k pokožce i životnímu prostředí, takový je peeling, který si doma snadno vyrobíte z mleté kávy a kokosového oleje. Jednoduše smíchejte tyto dvě ingredience a naneste směs na pokožku těla i obličeje. Mletá kávová zrnka vám pomohou odstranit odumřelé kožní buňky a kofein, který je v nich obsažený, je skvělým bojovníkem proti celulitidě. Kokosový olej zase pokožku krásně hydratuje.

  • Pro delší a hustší řasy

    Autor: youtube.com/Tess_Christine

    Chcete-li mít řasy jako mrkací panenka, pořiďte si řasenku s prohnutým kartáčkem. Poté řasy jen natočte kleštičkami a nejprve je pomocí takto tvarované řasenky nabarvěte směrem dolů. Druhou vrstvu už udělejte klasicky, jak jste zvyklá. Řasy budou víc natočené a budou působit delším i hustším dojmem.

  • Vertikální vlny

    Autor: youtube.com/Tess_Christine

    Při natáčení vlasů zkuste kulmu nedržet kolmo k nim, ale naopak vertikálně. Po natočení pramen vlasů navíc ještě chvíli podržte v dlani, dokud nevychladne. Vlny tak budou nejen působit přirozeněji, ale i vydrží mnohem déle.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.