Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Letní vánek, který vás naprosto okouzlí

21. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Zveme vás do světa vůní, které pocházejí z Itálie, kde už před 30 lety založila rodina Gualtieriových značku Frais Monde. Nebudeme vás nudit levnými „svěženkami“ a nebudeme vám doporučovat ani sladké lepivé vůně. Dali jsme si záležet a vybrali jsme vůně, které si dost možná zamilujete na mnoho let.

Letošní léto začíná právě dnes, a to jaro bylo vlastně celé aprílové. Dny horké až k zbláznění střídaly ty plné deště, mraků a šera. Co vám ale v každém počasí zlepší náladu na 100 %, jsou vůně. Ty nás ovlivňují mnohem zásadněji, než si vůbec připouštíme. Vůně o nás mnohé vypovídají – okolí může odhadnout, jestli jsme rády středem pozornosti, nebo raději voníme jen tak „samy pro sebe“. Podle vůní často hodnotíme lidi ve svém okolí. Vůně mohou být přímo fascinující a vepíšou se nám hluboko do paměti  – ještě po mnoha letech dokážeme detailně popsat, jak voněly vlasy naší první lásky, jak vonělo povlečení u babičky anebo její skříň plná koření.

Autor: el nino parfum

Frais Monde má svém portfoliu desítky vůní, my Vám chceme představit těchto 5 letních pokladů.

Seta di Gelso je vůně plná hedvábných složek, které jsou báječně nakombinovány s jiskřivou moruší. Jak si představit takovou vůni morušového hedvábí? Jako lehký závoj plný citrusových akcentů, opatřený decentní dávkou vanilky, mandle a pačuli. Svěží kůra citrusových plodů a elegantní tóny bílé růže spoluvytváří optimistickou a něžnou vůni, která vám dopřeje pocit lehkosti.

Rosa Rossa, tedy rudá růže, je v italském provedení opravdu dokonalá. Neskutečně svěží a nekompromisně krásná vůně svou nositelku i okolí prostě uchvátí. Sametové okvětní lístky rudé růže se mísí se svěží bavlnou. Tato ryze květinová vůně není zbytečně těžká ani obtěžující, dodá vám pocit sebejistoty v každém okamžiku vaší cesty.

Cedro Bianco e Muschio, jak italský název napovídá, spojuje dvě nesmírně krásné složky – bílý cedr a mošus. Nevinná a čistá vůně Vás pohladí po duši – je tak něžná, že jí bez obav můžete použít i před spaním. Vůně čistá jako čerstvě vyprané prádlo vás bude provázet po celý den a dodávat pocit naprosté spokojenosti.

Bergamotto je maximálně svěží a energizující vůně vhodná pro každý den – vůni bergamotu oceníte zejména během horkých dnů, nebo když bolí hlava. Záplava jiskřivé kalábrijské energie přichází bez zbytečné sladkosti a naplňuje svou nositelku pocitem lehkosti. Bergamot se právem vrhá na první místo stupínku letních vůní.

Foglie je vůní listů – není to ale jednoduchá svěží vůně, kterých znáte jistě mnoho. Tahle vás okouzlí a poskytne dokonalý pocit relaxace a smyslnosti. Koktejl, kde kromě zelených listů najdete i dřeviny a nasládlé květy, je tu pro každého, kdo hledá harmonii a chce procítit každý okamžik magické cesty životem.

Autor: el nino parfum

Tak která z představených vůní se stane vaší letní přítelkyní? Od 21. do 27. června 2016 můžete tyto krásky pořídit se slevou 20 % v e-shopu Elnino.cz.

Pět voňavých pokladů zakoupíte na e-shopu výhradního distributora www.parfemy-elnino.cz

Více o produktech italské kosmetiky Frais Monde zjistíte na webu www.fraismonde.cz