Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ztráta vlasů. Problém, který trápí velký počet mladých žen

13. června 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Oslabené vlasy a jejich předčasné vypadávání. Problém, který v současné době trápí stále více mladých žen. Rychlé životní tempo a zvýšené pracovní nároky stavu nepomohou. Jak vlasům navrátit jejich původní sílu a lesk? Existuje nový nutri-kofeinový komplex!

Příčiny zvýšeného vypadávání

Běžně se s vypadáváním vlasů setkáváme u žen v přechodu, kdy se snižuje hladina estrogenu. Objevuje se bohužel narůstající počet mladých žen, které řeší předčasné vypadávání vlasů. Příčin může být několik. Nejčastější je nedostatečné zásobování vlasových kořínků energií. Růst zdravých a silných vlasů spotřebuje oproti vlasu v klidové fázi zhruba o 800 % více energie. Pokud však žijete ve stresu a nadměrně své tělo zatěžujete, ať už fyzickou aktivitou nebo jednostrannou výživou, je proces energetického zásobování vlasových kořínků vychýlen z rovnováhy.

Autor: MEDAC, spol. s r.o.

Nový nutri-kofeionový komplex

Jestliže mají vaše vlasy přesně tyto příznaky, je třeba jim dodat zvýšený počet minerálů a potřebné energie. Takovou pomoc přináší inovativní přípravky Plantur21 s nově vyvinutým nutri-kofeinovým komplexem. Oproti tabletám, které zatěžkávají trávící systém, působí šampon přímo v místě problému. Díky komplexu, který obsahuje kofein, niacin, biotin, vápník a hořčík, podporuje růst vlasů a chrání kořínky proti vnějšímu poškození. Vlasové kořínky jsou tak schopné produkovat zdravé a silné vlasy.

Autor: MEDAC, spol. s r.o.

Záchrana i prevence

Nový Plantur 21 dokáže vlasům vrátit ztracenou energii a tím i sílu a lesk. Nehodí se jen k záchraně oslabených vlasů, je vhodný i k předcházení tohoto nepříjemného problému. Vzhledem k nulovému obsahu silikonů nezatěžuje vlasy a je možné ho používat při každém mytí jako prevenci. Také v těchto případech nutri-kofeinový komplex přispívá k silnějšímu růstu vlasů. Aby se však daný problém dal takto pohodlně a účinně řešit použitím šamponu, musí nutri-kofeinový působit nejen zvenku, ale je nutné zajistit transport aktivních účinných látek až ke kořínkům vlasů.

Autor: MEDAC, spol. s r.o.

Pomoc i pro jemné vlasy

Šampon Plantur 21 neobsahuje žádné silikony, které běžně šampony obsahují a které naše vlasy zatěžují. Lze ho tedy bez problémů používat také na jemnější vlasy. Nutri-kofeinový komplex navíc přispívá k tomu, že vlasy opět silněji rostou.

Autor: MEDAC, spol. s r.o.

Bujná hříva bez starostí

Výzkum společnosti Dr.Wolff navíc vyvinul galenický princip, který se u mnoha jeho produktů velmi osvědčuje. Také u výrobku Plantur studie prokázaly, že cenné látky v něm obsažené, jako je kofein, skutečně pronikají do kořínků vlasů. Tyto speciálně vyvinuté receptury jsou předpokladem k tomu, aby účinná látka vůbec mohla působit. V případě nového výrobku Plantur21 jsou výsledkem zdravější a opět krásné, lesklé vlasy a tím i nová radost z účesu.

Přípravky řady  Plantur  jsou k  dostání v lékárnách a ve vybraných kadeřnických a kosmetických salonech.