Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poděkujte jí za to, jaká je, a vyhrajte černou perlu!

Video se připravuje ...
VIDEO: komerční prezentace
22. dubna 2016 | 06:00
Prezentace klienta |

Projevit díky, pochválit za odvedenou práci, za věnovanou péči. Krásná gesta, která v dnešní době už málokdo umí. Trochu úcty a vděku si ale zaslouží každý. A proč snahu druhého rovnou neodměnit pěkným dárkem? Za své díky můžete dokonce vyhrát černou perlu!

V loňském roce proběhla soutěž o unikátní černé perly. Jestliže si na ni nevzpomínáte, připomeňte si jí videem a podívejte si, jak si vítězky předávání výhry užily.

I tento rok připravuje Sazka soutěž o pravé černé perly. Každý z nás má totiž vedle sebe jedinečnou ženu, která si zaslouží velký dík za to, jaká je. Právě to je princip soutěže. Najít ve svém okolí skvělou ženu. Originálním dopisem jí projevit vděk a sdělit jí tak, čím je pro vás úžasná a proč vám dělá radost.

Autor: Sazka

Jestli si myslíte, že právě vy si zasloužíte černou perlu, můžete poslat dopis i sama sobě!

Každý, kdo odešle dopis s poděkováním své skvělé ženě, se musí registrovat a zodpovědět soutěžní otázku. Pouze tak bude jeho dopis zařazen do úzkého výběru nejoriginálnějších dopisů. Z těch nakonec porota vybere 6 nejzajímavějších, které obdaruje pravou černou perlou.

Součástí výhry bude i slavnostní předávání, které bude opět plné překvapení. Na tuto výjimečnou událost mohou dorazit výherci sami. Proč s sebou ale nevzít ženu, které byl dopis adresován a vykouzlit jí úsměv na tváři.

Originální dopisy můžete psát od 18.4. do 8.5., kdy bude soutěž ukončena a ve třech soutěžních kolech bude vybrána šestice výherců.