Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trendy barvy vlasů na jaro: Vyzkoušejte máslovou blond nebo hnědou jako espresso!

  • Barvy vlasů pro jaro 2016
    12. března 2016 | 06:00

    S nadcházejícím jarem jsou tu i nové trendy v barvách vlasů. Blondýnky by měly přejít k teplým odstínům, brunetky zase trochu zesvětlit. Podívejte se na šestku hlavních trendů pro letošní jaro i léto.

  • Máslová blond

    Blondýnky, pozor! Letošnímu jaru vládnou teplé odstíny, ledová blond nebude v kurzu. Hitem je právě teď máslová blond, kterou nosí například herečka Gwyneth Paltrow. Před změnou barvy se poraďte se svým kadeřníkem, zda vám bude konkrétně tento tón vlasů slušet. A pokud chcete opravdu kopírovat trendy se vším všudy, noste k teplému odstínu vlasů tmavší výrazné obočí.

    Gwyneth Paltrow
    Autor: Shutterstock
  • Barevné tání

    Dalším žhavým hitem je trochu vylepšené ombré – takzvaný color melting, což se dá přeložit jako barevné tání. Jedná se o kombinaci melíru a přirozené barvy vlasů. Tento způsob je jedinečný v tom, že se využívá několik barev najednou, ty se navzájem mísí a vpíjejí do sebe. Díky tomu nevznikají žádné ostré barevné přechody a výsledek je přirozený a efektní. Pokud si troufnete, můžete do barevné směsi zařadit třeba i červené nebo růžové odstíny.

    Jessica Biel
    Autor: Shutterstock
  • Espressová hnědá

    Temně hnědý odstín vlasů bude na jaře a v létě pasé. Skvělou volbou pro všechny brunetky je takzvaná espressová hnědá. Jedná se o nepravidelné světlejší pramínky, které na vlasech vytvoří efekt tmavé kávy smíchané s mlékem.

    Mila Kunis
    Autor: Shutterstock
  • Rose Quartz

    Světle růžová je oficiální barvou roku 2016. Promítne se nejen do našich šatníků, kosmetických taštiček a bytových interiérů, ale také do vlasů. Světlounce růžovou můžete mít klidně pouze na konečcích nebo jako ombré spolu s blond.

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz
  • Serenity Blue

    Letos byly netradičně zvoleny hned dvě barvy roku. Tou druhou je nebesky modrá, která se samozřejmě také stává aktuálním trendem ve vlasovém designu. Troufly si na ni třeba extravagantní zpěvačky Kelly Osbourne nebo Katy Perry.

    Kelly Osbourne
    Autor: Shutterstock
  • Měděná červená

    Intenzivní měděný odstín je pro letošní jaro tou nejlepší volbou pro všechny rudovlásky. Vlasoví odborníci mluví jasně, na jaře i v létě bude především trendy být vidět. Takže zapomeňte na nudné odstíny vlasů a trochu se odvažte.

    Julianne Moore
    Autor: Shutterstock

Klíčová slova:  vlasy, krása, trendy, barva, barvení, rok 2016
Diskuse ke článku
.