Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Základem skvělého vzhledu celebrit je snědá pleť. Jak na ni v zimě?

29. února 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Většina celebrit chce na červeném koberci co nejvíce vyniknout, proto neváhají šokovat co nejodhalenějšími outfity nebo kontroverzními doplňky. Jedno ale mají společné – jsou krásně opálené nezávisle na ročním období nebo fototypu jejich pokožky.

Je známou skutečností, že opálená pleť vypadá lépe. Nejen, že jsou díky ní nedokonalosti, jako je akné nebo popraskané žilky, méně viditelné, ale především člověka rozzáří a zvýrazní jeho celkový vzhled. Některé celebrity s jižanskými předky mají snědou pokožku od přírody, ale často nás při pohledu na blonďaté krásky napadá, jak je možné, že i ony vypadají, jako by trávily každou chvíli v Karibiku. Pro udržení mladého a svěžího vzhledu je přitom pro mnohé z nich sluníčko a solárium velkým tabu. Důvod je mnohem prostší – většina jednoduše sází na kvalitní samoopalovací přípravky.

Eliška Bučková a její Xen-Tan opálení
Autor: Xen-Tan

Jistě si vzpomenete na vaše neblahé zkušenosti se samoopalovací kosmetikou z drogérie, která způsobuje nepřirozený oranžový odstín a navíc nehezky voní. Ne, to opravdu nejsou ty, o kterých mluvíme. Cameron Diaz, Amber Heard nebo vévodkyně Kate si dopřávají prémiovou samoopalovací kosmetiku, která pokožce dodá nejen zcela přirozený odstín opálení, ale také ji vyživuje a udržuje hydratovanou a zářivou. Pokud myslíte, že si za tyto přípravky skutečně připlatíte, asi vás potěšíme. Většina stojí méně než tisíc korun a jedno balení vám vydrží i déle než půl roku. Trend opáleného těla není jen výsadou zahraničních hvězd, ale propadly mu i české celebrity. Například Eliška Bučková o prémiové samoopalovací kosmetice Xen-Tan říká: „Dokonalá samoopalovací kosmetika! Nedělá stopy, fleky, nebarví oblečení a krásně voní. Chcete mít krásné přirozené opálení bez škodlivého záření a bez vrásek? Tak zkuste výrobky Xen-Tan. Jsou naprosto úžasné! Nedám na ně dopustit.“

Před a po použití samoopalovací kosmetiky Xen-Tan
Autor: Xen-Tan

Samoopalovací přípravky jsou nabízeny nejen ve formě krémů, ale i pěn a sprejů. Aplikace bývá díky aplikační rukavičce velmi jednoduchá a během pár minut si můžete dopřát snědou pokožku jako od moře. Na zimu můžete zvolit přípravky pro světlé opálení a v létě si naopak dopřát tmavší odstín. Opálení si můžete nechat také profesionálně aplikovat ve formě samoopalovacího nástřiku, který si od firmy Xen-Tan oblíbila například Andrea Pomeje. Před aplikací doporučujeme udělat si peeling, který pleť na opálení skvěle připraví a navíc odstraní odumřelé části pokožky.