Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sametově hladké nohy bez námahy

6. října 2016 | 12:00
Prezentace klienta |

Která z nás netouží po krásně hladkých nohách a tříslech na dlouhou dobu.  Ať už se ale rozhodneme pro žiletku či vosk, chloupků se zbavíme pouze na pár dní. Řešením pro šetrné a účinné odstranění nežádoucího ochlupení na několik let může být epilační laser.

Do laseru se vyplatí investovat

Většina z nás v honbě za sametovou pokožkou nejčastěji sáhne po klasické žiletce, jejíž pořízení je finančně nenáročné a aplikace jednoduchá. Bohužel hladkou kůži zajistí jen na pár hodin. Na pomyslné paty ji proto šlape depilace voskem. Metoda naopak účinná, ale velmi bolestivá. Další možností je laserové ošetření. Finančně náročnější, ale výsledek vám zaručí na mnoho let.

Pražská klinika GynCentrum proto nyní přichází se zcela novým epilačním laserem EPILIA.

„Zatím nejlepší výsledky má diodový laser, se kterým na klinice pracujeme jako s úplnou novinkou. Odstraňuje 80 až 90 procent chlupových váčků, a to po čtyřech až šesti aplikacích. Navíc chloupky, u nichž nedojde k odstranění, jsou pak slabší a světlejší,“ říká MUDr. Petra Pícha, primář v pražském GynCentru. Dodává, že tento typ laseru ochlupení odstraní dlouhodobě.

Autor: Gyncentrum

Není laser jako laser

Pícha zároveň upozorňuje na rozdíl mezi lékařskými vysokovýkonnými epilačními lasery na klinikách a fototerapeutickými přístroji v kosmetických salonech. Druhé jmenované totiž nedokáže zničit všechny zárodečné buňky chlupových kořínků, pouze jejich růst přechodně utlumí. Podobně jako např. depilace voskem.

 

Autor: Gyncentrum

Konec bolesti

Ošetření diodovým laserem je prakticky bezbolestné, lehké zarudnutí mizí do 24 hodin. Metoda je vhodná na chloupky na všech místech včetně obličeje, podpaží, intimních oblastí, hrudníku, břicha, dolních a horních končetin, zad a dokonce i kompletně celé tělo. Nejčastěji klienti využívají balíčky po pěti aplikacích ve výši několika tisíc korun. Ošetření třísel tak vyjde na šest tisíc korun, podpaží pak o dva tisíce méně. Přesný ceník a více informací můžete nalézt na www.gyncentrum.cz/cs/epilace.

Autor: Gyncentrum
 

Výhody laserové epilace

  • Dlouhodobé odstranění na několik let
  • Bezbolestné ošetření
  • Odstranění 70-95% porostu již po 4 ošetření
  • Chloupky jsou slabší a světlejší
  • Nedráždí pokožku jako při běžném odstranění pomocí žiletky
  • Bez výskytu nežádoucích pupínků
  • Konec zarůstání chloupků  

 

 

 

 

 

 

 

Video se připravuje ...