Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Neinvazivní kombinační lifting

24. února 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Toužíte po krásné vyhlazené pleti? Chtěli byste vypadat o několik let mladší? AURUM AESTHETIC CLINIC je přední českou klinikou estetické medicíny, která provádí miniinvazivní lifting bez operace, který omlazuje vzhled obličeje, krku ale i těla s okamžitým efektem.

S přibývajícím věkem dochází nejenom ke ztrátě pevnosti kůže, ale také k atrofii svalů. Výsledkem je povadlost v oblasti lícních kostí se zvýrazněním kruhů pod očima, celková povadlost obličeje s tvorbou tzv. syslíků včetně povadlé kůže krku. Pokud chcete tuto situaci řešit bez operace, nabízí se vám miniinvazivní facelift  pomocí dvou technik; Endopeelu a kanylových 3D nití.

Endopeel

Endopeel je nejnovější medicínský způsob miniinvazivního liftingu obličeje chemickou cestou, kdy se do svalů injekčně aplikuje přípravek z olejových kyselin. Ten způsobí vyzvednutí svalů s okamžitým liftingovým efektem. Nezpůsobuje jizvy a nevyžaduje dlouhou rekonvalescenci. Účinek je okamžitý a viditelný bezprostředně po aplikaci. Vhodný pro všechny věkové kategorie, pro ženy i muže.

Příprava na aplikaci Endopeelu
Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

Lifting pomocí kanylových 3D nití se zoubky

je bezpečná metoda liftingu obličeje, krku, ale i zadečku, paží či stehen pomocí tzv. liftujících nití se zoubky. Nitě v místě zavedení stimulují tělo k větší produkci kolagenu, zajišťují tak zpevnění pokožky v problematické oblasti a výborně fungují také jako prevence dalšího povadání pleti, aktivují přirozenou obnovu pokožky a zpomalují tak proces stárnutí. Upravovaná partie se vypne a vyhladí.

Kanylové 3D nitě se zoubky
Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

„Lifting pomocí kanylových 3D nití se zoubky dokáže řešit i výrazněji povadlou pleť, která ztratila svou pevnost.  Tento zákrok lze považovat za předstupeň chirurgického zákroku,  kanylové 3D nitě se zoubky se při něm aplikují hlouběji než nitě bez zoubků. Celkový efekt přetrvává až 2 roky,“ komentuje MUDr. Milena Vojtíšková.

Lifting před a po
Autor: AURUM AESTHETIC CLINIC

Kombinace Endopeelu a kanylových 3D nití maximálně umocní a prodlouží liftující efekt ošetřené oblasti. Bez operace, bez narkózy, bez hospitalizace. Vhodné pro ženy i muže, s krátkou rekonvalescencí a minimálním omezením.

Více na http://www.aurumaesthetic.cz/