Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechte se hýčkat kosmetikou s levandulí z Provence!

15. února 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Jste milovníkem levandule a nadchne Vás cokoliv, co obsahuje levanduli? Tak právě pro Vás je ideální Levandulová péče od české kosmetiky RYOR, která má celou kosmetickou péči s obsahem levandulové silice přímo z francouzské Provence.

Česká kosmetika RYOR přináší celou řadu obsahující levandulovou silici, která je vhodná pro všechny věkové kategorie, ale i typy pleti. Levandule se pro své vlastnosti využívá již od dob starého Říma. Je vhodná také pro relaxaci, uvolnění a celkové zklidnění při každodenním stresu.

Autor: Ryor

V první řadě péče o pleť

V rámci péče o pleť si přijde na své každý typ pleti, tedy jak smíšená, normální, tak i suchá pleť.
Pro normální a smíšenou pleť je ideální volbou  Hydratační krém s levandulí, který je jemný, lehce vstřebatelný krém na bázi tekutých krystalů, které výborně drží v pleti vodu. Dále obsahuje komplex aktivních látek, které zajišťují vysokou hydrataci pokožky.
Pro sušší typy pleti doporučujeme Výživný krém s levandulí, který je mastný, ale velmi dobře vstřebatelný. Obsahuje vysoce hydratační kyselinu hyaluronovou a další aktivní látky zajišťují zjemnění, regeneraci pleti a redukci drobných vrásek. Oba přípravky jsou vhodné pro všechny věkové kategorie a aplikace je vhodná po celý rok i v zimě.

 

Autor: Ryor

Hýčkání celého těla

Po náročném dni není nic lepšího než si dopřát příjemnou sprchu se Sprchovým gelem s levandulí, který je možné použít na očistu celého těla včetně intimních partií. Levandule umožňuje pokožce dosáhnout příjemného pocitu zklidnění. Sprchový gel neobsahuje mýdlo a je tedy vhodný pro pravidelnou hygienu. Následně doporučujeme použít Tělové mléko s levandulí, které je vhodné pro každodenní aplikaci i pro citlivé pokožky.

Autor: Ryor

 

Nezapomínejte na ruce

V neposlední řadě nesmíme opomenout péči o ruce, jak se říká: „Ukažte mi své ruce a já Vám prozradím, kolik vám je.“ Chcete-li mít ruce jemné a hebké a neskrývat je před okolím, vyzkoušejte dobře vstřebatelný Krém na ruce s levandulí, který pokožku rukou zvláční a ochrání. Velmi dobře přirozeným způsobem pěstí pokožku v okolí nehtů a nezanechává pocit mastnoty.

Autor: Ryor