Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Začněte používat bázi pod make-up

12. října 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Vybrala jste si perfektní makeup, má ideální barvu, konzistenci, dobře kryje, ale už po několika hodinách je nutné ho přepudrovat nebo opravit? 

Výběr toho správného make-upu mi dal opravdu zabrat, ale i když byl po všech stránkách perfektní, po náročném dni prostě zmizel. Tak jsem se začala pídit po přípravku, který dokáže make-up udržet na obličeji bez chybičky po celý den a ne jen několik hodin. A našla jsem. Mojí představou byla zprvu jen báze pod make-up. Problém je, že mám citlivou pleť a potřebovala jsem tedy šetrnou bázi, která nevysušuje a nezanáší póry. Po dlouhém testování jsem vybrala bázi Silk Veil od španělské značky Stage Line, která na náš trh dodává řadu profesionálního make-upu. Moje požadavky splňuje dokonale. Je krásně jemná a nejen, že make-up udrží celý den bez chybičky, ale vyrovná povrch pleti tak, že make-up působí hladší a lépe se roztírá. Navíc zabraňuje lesknutí pleti, takže nemusím každou chvíli make-up přepudrovat. Tato báze byla zvolena jako výrobek roku Asociací vizážistů a stylistů ČR.

Autor: www.beauty-store.cz

Bázi jsem pořídila v prodejně eshopu Beauty-Store.cz, kde mi vizážistka poradila další úžasný přípravek na prodloužení trvanlivosti make-upu – make-up Fixer ve spreji Stage Line. Malé množství tohoto úžasného spreje dokáže udržet make-up celý den nazvdory pocení nebo otěru. Navíc ihned po aplikaci vidíte i jeho další efekt. Umí krásně „usadit“ make-up a dodat pleti zdravý jas a pleť po celý den hydratuje.

Autor: www.beauty-store.cz

O dalších produktech se více informací dovzíte zde.