Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krásné vlasy vás dostanou až do Paříže

15. září 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Staráte se správně o vaše vlasy? Nepodceňujte důležitost vlasové výživy. Vaše vlasy vás reprezentují, a proto byste měla jejímu výběru věnovat dostatečnou pozornost. Víte, že se díky ní můžete dostat až do města módy – Paříže? Poradíme Vám jak na to….

Vlasová výživa vyřeší, co nezvládne vlasová kosmetika

Vlasová kosmetika hraje významnou roli při okamžité úpravě vlasů. Než odejdete do zaměstnání, školy či na párty, dokáže zvýšit lesk vlasů, jejich objem, či barvu. Často však vlasy zatěžuje a urychluje jejich celkovou destrukci a její efekt je dočasný! Žádná vlasová kosmetika totiž neumí dodat vlasům výživné látky. Vlas je mrtvá tkáň a není nikterak metabolicky aktivní. Není ani možné, aby se látky vstřebaly vlasovou pokožkou k vlasovým buňkám. Jediným řešením jak podpořit růst kvalitních a zdravých vlasů je volba správné vlasové výživy, která zajistí dodání potřebných látek vnitřně. Kvalitní vlasové výživy obsahují vyvážené množství důležitých stavebních prvků v optimálním poměru. Ty mohou být v běžné potravě nedostatečně obsaženy.

Kvalita vlasů. Správnou výživou nejen ke štíhlé postavě

Základem vlasu je bílkovina keratin. Jeho tvorbu podporuje především aminokyselina L-cystein. Jedině ta dokáže vytvořit spojky či svorky přidržující jednotlivá peptidová vlákna, odborně nazývané disulfidické můstky.  Zjednodušeně si lze vlas představit jako silné lano spletené z jednotlivých provázků, které jsou mezi sebou navíc spojeny svorkami. Čím kvalitnější vlas, tím pevnější svorky. Tedy čím kvalitnější výživa, tím pevnější vlas bude. Pevnost vlasu mohou ovlivnit i další látky, např. křemík. Ten se nachází pouze v některých rostlinách, jako jsou přeslička rolní nebo zlaté proso. Je-li výživa nedostatečná, vlasy jsou křehké a třepí se jim konečky. V horším případě mohou vypadávat.

Díky CLINICAL hair-care bude vaše vlasy chtít každá! V čem je přípravek unikátní?

Žádná vlasová výživa na českém trhu neřeší podporu dostupnosti obsažených aktivních látek až k cílovým buňkám. Ve vlasové výživě Clinical hair-care toto zajišťuje unikátní Pycnograph-IN activator, který obsahuje pycnogenol s extraktem ze semen hroznů. Ten zlepšuje prokrvení kapilár a vlasové pokožky, tím usnadňuje přenesení výživy přímo do vlasů. Díky tomuto unikátnímu složení budou vaše vlasy silnější, lesklejší a hustější než byste vůbec doufala. Odhodlaná ke změně? Zatím ne? K rozhodnutí vám pomůže současná akce! Kupte výhodné balení s 90 tobolkami a dostanete oční sérum Clinical anti-aging ZDARMA!

Zazařte se svými vlasy v Paříži

Soutěžte s Clinical Nutricosmetics a vyhrajte zájezd pro dvě osoby na 4 dny do vánoční atmosférou prostoupené Paříže. Výhrát je tak snadné! Stačí si zakoupit jakýkoli produkt z nabídky Clinical Nutricosmetics v termínu od 15. 9. Do 30. 11., zaregistrovat se do soutěže na www.clinical.cz/soutezpariz a uschovat doklad o zaplacení. Čím více produktů zakoupíte, nejen že vaše vlasy budou zdravější a lesklejší, ale i vaše šance na výhru bude větší. Začněte s péčí o vlasy již teď.