Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Oslňte své okolí skutečně zářivým úsměvem

29. května 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Úsměv dokáže říct více než slova. Jako vyjádření radosti či sympatií jej vnímají lidé všech kultur a neupřeme mu ani jeho podíl na zvyšování atraktivity. Naštěstí dnes už krásný a zářivý úsměv nemusí být jen výsadou filmových hereček! Zářivý chrup jako Marilyn můžeme mít každá - stačí si najít správného pomocníka na ústní hygienu. Vyzkoušejte třeba bělicí pastu s optickými rozjasňovacími částicemi!

Ne každá žena si uvědomuje, co vše by mohla svým úsměvem ovlivnit. Některé psychologické výzkumy například dokazují, že úsměv může být cestou k úspěchu u druhého pohlaví, způsobem, jak zapůsobit v práci, nebo prostředkem, jak si zvýšit u druhých důvěru. Především pro ženy je krásný úsměv velmi důležitý - přispívá k jejich pocitu sebejistoty a je vodítkem k emocím radosti a štěstí.

Autor: Colgate - Palmolive

Mocnou zbraní může být úsměv, jen pokud září zdravím a bělostí. Věděly to už starověké Římanky, které si prý své zuby brousily popelem. V českých historických pramenech se zase objevují rady dvorních lékařů, kteří k čištění a bělení zubů doporučovali aloe v kombinaci se solí. Zda byly tyto často bolestivé způsoby zubní hygieny účinné, nechejme historii. Dnes mohou ženy dosáhnout bílého chrupu snadněji. Osvědčeným prostředkem je zubní pasta Colgate Max White One Optic. Výsledky jsou prokázány a její používání nepoškozuje zubní sklovinu. Výjimečné složení pasty propojuje účinky optických zjasňovacích částic, které odrážejí světlo, a unikátních čisticích částic, které jemně odstraňují skvrny ze zubní skloviny. Vyčištěné zuby se tak po použití pasty působí ihned bělejší, hladší a nepřehlédnutelně zářivější.

Autor: Colgate - Palmolive

Vsaďte na svůj úsměv! Zubní pasta Colgate Max White One Optic vám pomůže rozzářit se jako ta nejjasnější hvězda. Pro více informací navštivte colgate.cz.