Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zhubněte do plavek bez bolesti a námahy. Třeba pomocí kryolipolýzy

Video se připravuje ...
Zhubnout se dá i bez namáhavého cvičení! Třeba pomocí kryolipolýzy.
VIDEO: komerční prezentace
6. května 2015 | 08:00

Nepodařilo se vám shodit přebytečné kilogramy, které jste nabrala během minulého roku? Pokud jste na své větší bříško, silná stehna nebo pozadí už pořádně naštvaná a chcete se jich zbavit dříve, než na dveře zaťuká plavková sezona, vyzkoušejte bezbolestnou liposukci nebo zázračnou kryolipolýzu, která vás v kritické oblasti zbaví až 8 centimetrů!

Proč dát přednost neinvazivní metodě?

Při klasické liposukci se pod kůži zavádějí silné kanyly, kterými je tuk odváděn pryč z těla. Po zákroku je klient hospitalizován, zůstanou mu drobné jizvy a musí několik týdnů nosit speciální stahovací prádlo. Když se rozhodnete nechat si tuk odstranit neinvazivně, vyhnete se bolestem a ihned po zákroku můžete normálně fungovat. Vyberte si z nejnovějších procedur, které jsou naprosto bezbolestné, a ihned po zákroku se můžete vrátit do práce nebo můžete klidně vyrazit do fitka.

Injekční lipolýza

Tento druh neinvazivní liposukce je jednou z nejnovějších metod, které zbavují tělo nadbytečného tuku i celulitidy. Počítejte však s tím, že se nejedná o způsob výrazné redukce váhy, ale o zbavení kritických partií nadbytečného tuku. Během procedury se tenkou jehličkou aplikuje přímo do místa, kde je nahromaděný tuk, lecitin, který štěpí tuky na malé části. Ty pak přirozenou cestou odcházejí samovolně z těla. Celý zákrok trvá zhruba 30 minut a je bezbolestný. Z výsledku se můžete radovat zhruba za čtyři týdny.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Trener-doma.cz

Lipomodelace

Další možností, jak se natrvalo zbavit nevzhledných tukových polštářků, je takzvaná lipomodelace. Ta je ideální především pro ošetření boků, břicha, kolen, paží a stehen, kam se pomocí mikrojehliček aplikuje speciální látka, která rozpouští tuky. První výsledky jsou vidět ihned po zákroku a v dalších dnech se efekt znásobuje.

Kryolipolýza

Tato metoda pošle všechny nadbytečné tuky k ledu! A to doslova! Tato "studená terapie" vás totiž zbaví nežádoucích tuků pomocí zmrazení tukových buněk. Ty pomalu odumírají a nakonec odejdou z těla pomocí lymfatického systému. Pokud se rozhodnete tuto proceduru podstoupit, dbejte na to, aby na vámi vybrané klinice používali opravdu kvalitní a certifikovaný přístroj. Jen ten vám totiž zaručí skvělé úbytky v centimetrech a vyloučí poškození kůže, cév, nebo dokonce vnitřních orgánů.