Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jaké jsou příznaky citlivé a hypersenzitivní pleti?

21. července 2014 | 16:37
Prezentace klienta |

Hypersenzitivní pleť je pleť, která nadměrně reaguje na řadu různých faktorů, které jsou normální pletí obvykle dobře snášeny. Vnímání a projevy citlivé pleti jsou velmi individuální. Obecně ji charakterizují zejména subjektivní pocity napětí, pálení nebo svědění. Mohou ji doprovázet i viditelné příznaky, jako je zarudnutí nebo vyrážky.

Citlivá pleť vyžaduje speciální péči

Citlivá pleť ideálně potřebuje takovou kosmetickou péči, která řeší všechny tři aspekty přecitlivělosti pleti: nadměrné reakce nervových zakončení v kůži, narušenou ochrannou kožní bariéru a zánětlivé procesy.

NOVINKA Eucerin® pro hypersenzitivní pleť řeší hlavní aspekty hypersenzitivní pleti

Inovativní výrobky Eucerin® UltraSENSITIVE obsahují revoluční složku SymSitive*, která aktivně zmírňuje nadměrné reakce nervových zakončení a zvyšuje práh tolerance citlivosti pleti. Účinně tak zklidňuje podráždění a nepříjemné pocity pálení.

Přípravky UltraSENSITIVE neobsahují potenciálně dráždivé látky: parfemaci, konzervanty (včetně parabenů), parafíny, alkohol, barviva ani emulgátory.  Jsou navíc v hermeticky uzavřeném balení se speciální dávkovací hlavicí, které chrání emulze proti kontaminaci a mikrobům.

Při pravidelném používání zvyšují výrobky Eucerin® pro hypersenzitivní pleť odolnost pleti vůči zátěži zevnitř i zvenčí. Citlivá pleť se navrátí do své přirozené rovnováhy a posílí svoji ochrannou funkci.

Více informací najdete na www.eucerin.cz.

* registrovaná obchodní zn. společnosti Symrise AG, Německo.