Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Každá žena může mít ideální pleť s Vichy

10. února 2014 | 12:29
Prezentace klienta |

Francouzská značka Vichy je již více než 80 let synonymem kvalitní dermokosmetiky, která má za cíl pomoci každé ženě dosáhnout své ideální pleti. Díky přípravkům obsahujících zklidňující a regenerující termální vodu z Vichy přispívá ke zdraví pokožky a nabízí ženám skutečnou ideální krásu. Jak by ale měla taková ideální pleť vypadat?

Na tuto otázku je velmi složité, či spíše nemožné, nalézt jednotná odpověď. Jde totiž o něco velmi subjektivního a osobního. Existuje tolik typů pletí, kolik je žen! Každá žena vidí trochu jinak to, jaká by měla být její pleť na dotek, jak by měla být zářivá, jaké expresivní vlastnosti by měla mít. Pohledy se liší v závislosti na typu a barvě pleti, na věku, životním stylu a dalších okolnostech. Značka Vichy proto podnikla rozsáhlou, celosvětovou výzkumnou studii na 190 ženách z 6 zemí s rozdílným způsobem života, prostředím a představou o kráse. Díky této studii mohlo Vichy lépe porozumět potřebám žen a vyvinulo pro ně personalizovaný přístup v podobě revoluční diagnostiky ideální pleti dostupné online na www.vichy.cz. Ta na základě nahrané fotografie, požadovaných změnách na jejich pleti, informacích o jejich životním stylu a kosmetických návycích poskytne odborné poradenství a navrhne jim program péče o jejich pleť na míru.

Ideální pleť potřebuje rituál péče ve 3 krocích

Každé kosmetické doporučení má 3 etapy a každá z nich hraje zásadní úlohu při transformaci pleti. Zvolená kombinace přípravků důmyslně vybrána z různých produktových řad tak, aby splnila individuální cíle každé ženy při dosahování její ideální pleti.

1. čištění: pouze zdravá, vyčištěná pleť, dokonale zbavená nečistot (znečištění, odumřelé buňky, make-up, sébum) může dosáhnout svého ideálu. Tento první krok zahrnuje systematické používání Termální vody z Vichy, která eliminuje stopy odličovadla a její zdokonalující vlastnosti začínají transformovat pleť.

2. péče: hydratuje pleť a přináší ji nezbytné živiny pro její správné fungování a aktivní látky pro zlepšení den po dni.

3. přeměna: pomocí vysoce koncentrovaných formulí schopných pleti zajistit transformaci do hloubky již po prvním použití.

Speciální nabídka na únor

Na měsíc únor značka Vichy připravila pro ženy atraktivní nabídku.* Požádejte v jedné z partnerských lékáren Vichy o sadu vzorků zdarma a využijte speciální nabídky pro kompletní rituál k dosažení ideální pleti:

  • při nákupu 1 kroku rituálu získáte vzorky dalších kroků
  • při nákupu 2 kroků dostanete slevu 300 Kč
  • při nákupu 3 kroků dostanete slevu 500 Kč.

*Nabídka platí od 1.2. do 28.2. v partnerských lékárnách Vichy. Seznam partnerských lékáren naleznete na www.vichy.cz.

Autor: Vichy