Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vytvarujte svou postavu k dokonalosti během jediného dne!

Před zákrokem a po
27. ledna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Leden je již skoro za námi a některá předsevzetí se začínají plnit a jiná upadají v zapomnění.

Pokud byste se rádi zbavili faldíků na svém jinak docela obstojně vypadajícím těle, je pro Vás jak šitá na míru nová metoda liposculpturing, která umožňuje formovat postavu pomocí ultrazvukové liposukce. Rozdíl od samotné liposukce je ten, že odebírání tuku je cíleně řízeno a prováděno tak, aby výsledný efekt byl co nejlepšíí. Tuk je odebírán velmi pomalu a pod pečlivým dohledem zkušeného chirurga. V případě, že je zapotřebí na některých místech objemu přidat, VASER lipo přístroj umožňuje i zpracování odebraného tuku pro následný přenos.

Ano, dalo by se řičí, že liposculpturing nám udělá z tuku svaly. Pomocí odsátí tuku se zmenší vzdálenost kůže od vrstvy svalů, kde se objeví obrysy vypracovaného těla. Následně můžeme díky přenosu vlastního tuku zdůraznit přirozené křivky aplikací tuku do okolí svalů.  Takto se kupř. formuje známý SIX pack (buchtičky) u mužů.

Ženy většinou tuto metodu využívají k redukci tuku v oblasti zadečku či stehen a následně si ho nechají přidat do prsou, která se nejen zvětší, ale i zpevní a především vypadají skvěle na pohled. Žena navíc nenese žádné riziko, že by její tělo nepřijalo implantáty.

 

Mužské břicho PŘED
Autor: ISCARE

Jak zákrok probíhá?

Odsátí tuku probíhá podle náročnosti a velikosti ošetřované partie v lokální nebo celkové anestezii. Lékař nejprve napustí oblast tumescentním roztokem, který napomáhá rozpuštění tukových buněk. Následně zavede speciální ultrazvukovou sondu, která oddělí tuk od tkání a nervů a zamezí tak jejich porušení při odsávání. Z těla tedy odejde pouze tuk. Nedochází k přetrhání vazivových tkání ani k nadměrnému krvácení. Proto je i následné hojení mnohem rychlejší a téměř bezbolestné. Po rozpuštění je tuk odsáván pomocí malé jehličky s několika dírkami na stranách do přístroje, kde je dále zpracován k pozdějšímu využití.

 

Mužské břicho PO
Autor: ISCARE

„Podstatou liposculpturingu je odebrání přebytečného tuku z vybraných tělesných partií. Získaný tuk může být následně využit k vytvarování případně zvětšení jiných částí těla tak, aby jejich silueta působila dokonale, ale zároveň skutečně přirozeně“, vysvětluje MUDr. Věra Šatánková, která zákrok jako jediná v ČR provádí.

hubnuti
Autor: ISCARE

Formování postavy metodou liposculpturing trvá déle a chirurg si opravdu vyhraje se všemi detaily na Vašem těle. To vysvětluje i odpovídající cena za tento výkon. Výsledky jsou však k nezaplacení a po usazení tuku jsou již trvalé.

 Pro ty z Vás u kterých by liposculpturing nebyl tou správnou volbou nabízí VASER Lipo samozřejmě i samostatnou ultrazvukovou liposukci, která má oproti klasickým metodám liposukce hned několik výhod. (Tyto výhody samozřejmě platí i pro metodu liposculpturing, kde je ultrazvuková liposukce využita.)

1.     Téměř bez bolesti

U klasické liposukce dochází při výkonu k mechanickému porušení tkání a nervů a s tukem tak odchází i velké množství krve. V rámci hojení se tak objevují modřiny a otoky, které mohou trvat i několik týdnů. Výhodou VASER Lipo je minimální narušení vnitřních tkání, protože ultrazvuková metoda odsávání působí pouze na tukové buňky. Hojení je tak rychlejší a téměř bez bolesti.

 2.     Bezpečné pro vnitřní tkáně

Ultrazvuková liposukce VASER Lipo je bezpečnější pro vnitřní tkáně, protože dochází pouze k odběru neporušených tukových buněk. Okolní tkáně a nervy zůstávají neporušeny a nedochází tak ke zbytečnému krvácení a otokům, jako u standardní liposukce. V oblasti ošetření dochází ke zpevnění pokožky a jejímu viditelnému napnutí díky působení ultrazvuku.

 3.     Vždy přirozené křivky

U tradičních metod liposukce jsme vystaveni riziku vzniku nerovností a povadlé kůže v oblasti ošetření. Při použití přístroje VASER Lipo se pokožka působením ultrazvuku prokrví a viditelně napne. Nedochází tak k povadlé kůži ani případným nerovnostem. Výsledkem jsou atraktivní a vždy přirozené křivky.

 4.     Okamžitě viditelný a trvalý výsledek

Výsledek je viditelný ihned, protože nedochází po operaci k otokům, podlitinám a nerovnostem (jako u standardní liposukce). Významně se tak tedy zkracuje doba rekonvalescence. Výsledek je znatelný již první den po operaci.

 5.     Pouze jednodenní hospitalizace

U standardních metod liposukce je doporučen klidový režim 7-10 dní. U nás budete hospitalizováni díky přístroji VASER Lipo jen jeden den a můžete se ihned vrátit k Vašim každodenním aktivitám. Důvodem je minimální narušení vnitřních tkání a nervů po operaci a tím i rychlá rekonvalescence.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Iscare

Jednodušší to už být nemůže, co vy na to?  Více detailů o metodách a cenách naleznete na www.liposculpturing.cz, kde se můžete objednat na bezplatnou konzultaci přímo s paní primářkou MUDr. Věrou Šatánkovou.