Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Získejte perfektní postavu díky liposculpturingu!

22. ledna 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Novoroční předsevzetí padla, kila dolů nejdou a léto a plavky se neúprosně blíží. Ale nezoufejte, nyní můžete získat perfektní postavu a zpevnit své tělo bez námahy a týrání se v posilovně. Je tady převratná metoda liposculpturing, která vám udělá z tuku svaly!

 

Jde o vysoce efektivní metodu transferu tukových buněk pacienta, zaručující výtečné výsledky v tvarování, zvětšování partií i odsávání tuku

Tado metoda je vhodná i po těhotenství, kdy je následné shazování poporodních kil vždy problém. Sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu také pevnosti postavy nepřidají. Ostatně věk a nedostatek času na cvičení také ne.

Ve světě velmi oblíbená metoda liposculpturing se provádí prostřednictvím špičkového amerického přístroje VASER Lipo, díky němuž je celá procedura absolutně šetrná a bezbolestná, takže se již nemusíte bát drastického zásahu do svého těla, jako tomu bývá u klasické liposukce. Tento přístroj se objevuje pouze v několika klinikách po celé Evropě. U nás ho k metodě liposculpturingu využívá pouze pražská klinika ISCARE, jelikož primářka této kliniky Mudr. Šatánková prošla jako jediný lékař z ČR školením v USA.

Kvůli téhle metodě na kliniku ISCARE jezdí pacienti z Německa, Španělska a Velké Británie, protože je tato klinika, co se týče doktorů, vybavení a podmínek jednou z nejšpičkovějších v Evropě

VASER Lipo umožňuje modelovat vaše problémové partie ve vrstvách, kdy je celý proces monitorován pod ultrazvukem. Nedochází tak k nadměrnému potrhání tkání, krvácení a otokům po operaci. Během jediného ošetření přinese dokonalé křivky bez použití implantátů, téměř bezbolestnou a rychlou rekonvalescenci s pouze jednodenní hospitalizací.

Autor: ISCARE

Výhody liposculpturingu:

 

- šetrnost - neporušuje tkáně ani nervy

 

- zlepšuje elasticitu kůže v ošetřené oblasti

 

- snižuje krvácivost a tvorbu hematomu

 

- po operaci pacient skoro nepociťuje bolest

 

- pracuje ve vrstvách - limitace nerovností

 

- výsledky jsou viditelné okamžitě

 

- pouze jednodenní hospitalizace

 

- přirozeně vypadající křivky

 

„Podstatou liposculpturingu je odebrání přebytečného tuku z vybraných tělesných partií. Získaný tuk může být následně využit k vytvarování případně zvětšení jiných částí těla tak, aby jejich silueta působila dokonale, ale zároveň skutečně přirozeně“, vysvětluje MUDr. Věra Šatánková, která zákrok jako jediná v ČR provádí.

Co se nejčastěji upravuje?

Ženy většinou tuto metodu využívají k redukci tuku v oblasti zadečku či stehen a následně si ho nechají přidat do prsou, která se nejen zvětší, ale i zpevní a především vypadají skvěle na pohled. Žena navíc nenese žádné riziko, že by její tělo nepřijalo implantáty. Muži zase využívají tuto možnost k formování partie břišních svalů.

Unikátní přístroj Vaser Lipo umožňuje modelovat problémové partie ve vrstvách, kdy je celý proces monitorován pod ultrazvukem. Nedochází tak k nadměrnému potrhání tkání, krvácení a otokům po operaci.
Autor: Klinika ISCARE

Jak zákrok probíhá?

Odsátí tuku probíhá podle náročnosti a velikosti ošetřované partie v lokální nebo celkové anestezii. Lékař nejprve napustí oblast tumescentním roztokem, který napomáhá rozpuštění tukových buněk. Následně zavede speciální ultrazvukovou sondu, která oddělí tuk od tkání a nervů a zamezí tak jejich porušení při odsávání. Z těla tedy odejde pouze tuk. Nedochází k přetrhání vazivových tkání ani k nadměrnému krvácení. Proto je i následné hojení mnohem rychlejší a téměř bezbolestné. Po rozpuštění je tuk odsáván pomocí malé jehličky s několika dírkami na stranách do přístroje, kde je dále zpracován k pozdějšímu využití.

Výhody liposculpturingu

Po tomto zákroku bude díky přístroji VASER Lipo vaše pokožka na dotek vláčnější a mnohem pružnější. Navíc zákrok vyžaduje pouze jednodenní hospitalizaci a po operaci netrpíte nepříjemnými otoky ani modřinami, jak tomu u běžné liposukce zpravidla bývá. Jedinou povinností je nosit po dobu šesti týdnů speciální kompresní prádlo a omezit sportování, aby se mohl tuk správně usadit. Výsledek je na rozdíl od klasických zeštíhlujících operací vidět hned druhý den. Finální podoba vaší postavy se následně tvoří 3-4 měsíce a POZOR! Je trvalá!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Iscare

Tak to už stojí za vyzkoušení, nemyslíte?

Pokud se chcete o špičkové metodě nazvané liposculturing dozvědět co nejvíce, podívejte se na webové stránky  www.liposculpturing.cz nebo na http://www.iscare.cz/liposculpturing.html, kde se můžete objednat na konzultaci s odborníkem z kliniky ISCARE.