Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Co ocení pod stromečkem každý? Dárky pro zdraví a relaxaci

16. prosince 2013 | 15:00

Do Vánoc zbývá jediný týden a vy si stále nevíte rady, co koupit tetičce, nebo švagrové? Nadělte jim pod stromeček dárak, který podpoří jejich zdraví a dopřeje jim relaxaci, tolik protřebnou v dnešní době plné stresu.

Pro zářivý úsměv

Co nás na druhých zaujme na první pohled nejčastěji? Jednoznačně jejich úsměv. Proto nic nezkazíte dárkem, který obdarovanému vykouzlí zoubky jako perličky. Zapomeňte ale na zubní kartáček z drogerie a povyšte zubní hygienu na dotek luxusu!

Elektrický zubní kartáček Precision Clean 700, Oral-B Professional Care, 1549 Kč
Autor: archiv firem
Na trhu je spousta elektrických zubních kartáčků, ze kterých můžete vybírat. Například horká novinka od značky Oral-B Professional Care vám před Vánoci nabízí kartáček Precision Clean 700, a to hned ve dvou limitovaných barvách - něžně růžový pro ni a stylově černý pro něj.

Kromě krásného designu ale slibuje především odstranit až o 100% více bakteriálního plaku, než dokážete s manuálním kartáčkem! To už je důvod, proč hodit klasický kartáček do koše.

Pro zdraví celé rodiny

Doplněk stravy pro lepší imunitu Rakytníkový olej 60 kapslí, www.irakytnik.com, 360 Kč
Autor: archiv firmy

Jelikož je náš organismus již od dětství neustále vystavován kontaktu se škodlivinami a choroboplodnými zárodky, to nejlepší co můžete na Vánoce darovat, je imunita. Nadělte si proto vitamínový doplněk v podobě rakytníkového oleje, který nejen výrazně podporuje obranyschopnost, ale také pečuje o regeneraci tkání. Navíc je obohacen o vitamín D, který nám v zimě tolik chybí.

Měsíčková koupel s bylinami pro zlepšení imunity, Weleda, www.weleda.cz nebo síť drogerií DM, 299 Kc
Autor: archiv firem

Pro posílení imunity můžete sáhnout také po relaxační koupeli od Weledy s výtažkem z měsíčku a bylinek.  Je v bio kvalitě, zklidňuje pokožku, chrání ji před záněty a navíc navozuje klidný spánek.

Doplněk stravy ve formě nápojů pro zdravé klouby Mobilin drink, www.omega-pharma.cz, 700 Kč
Autor: archiv firem

Starší ročníky také jistě ocení kloubní preparáty, které jim pomohou v boji s bolestí kolen. Letos ale ale zkuste pořídit v jiné formě, než v podobě obludně velkých tablet, kterých máme všichni dost a pořiďte jej jako prášek, ze kterého se dá připravit osvěžující nápoj s chutí citrusů.

Pro dokonalou pleť

Každá žena touží po dokonalé pleti bez vrásek, celulitidy nebo jiných nedokonalostí. Určitě tedy nic nezkazíte pečující kosmetikou se speciálními rostlinnými výtažky, které nám právě s těmito strašáky stárnutí pomáhají bojovat.

Zpevňující sérum proti celulitidě Q10 energy+, Nivea, 239,90 Kč
Autor: archiv firem

Horkou novinkou v boji s celulitidou je tak například zpevňující sérum proti celulitidě Q10 energy+ od kosmetické značky Nivea, které slibuje redukci vnějších projevů celulitidy za pouhých deset dní, díky 10x koncentrovanějšímu obsahu L-karnitinu.

Pro nastávající maminky

...
Autor: profimedia.cz
Nevíte, co pořídit své těhotné manželce nebo sestře. V první řadě zapomeňte na výbavičku. Dárky pro miminko jsou pro miminko a nic nedokáže dorazitz už tak dost rozkolísané hormony těhotné ženy jako pocit, že odteď už všechny zajímá jenom její rostoucí břicho.

Pokud jí chcete dát najevo, jak moc vám na ní záleží, pořiďte jí některý z programů Neratovické nemocnice. Program Mama Care nastávající mamince umožní dosáhnout maximální spokojenosti ve všech stádiích těhotenství.

...
Autor: profimedia.cz

I vaše partnerka, které ale miminko nečeká, ocení relaxační programy plné masáží, rašelinových zábalů, celotělových lázní a mnoha dalších sužeb pro psychickou i fyzickou pohodu.

Další tipy na dárky pro zdraví i s informací o ceně naleznete v naší fotogalerii.

Autor: brig
Video se připravuje ...