Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Čokoláda, po které se netloustne! Look v barvách belgických pralinek

13. listopadu 2013 | 16:00

Čokoláda by měla být povýšena na zázrak, a svoji schopnost zahánět podzimní chmury. Pokud se ale bojíte o svoji linii, zkuste se šedivým dnům bránit jinak. A sice čokoládovým líčením!

Vybraly jsme pro vás ty nejčokoládovější produkty z dekorativní kosmetiky, které budou slušet vašim očím nejen na podzim. Skvěle se hodí na minimalistický "nahý" look, protože nejsou tak tvrdé, jako například černé linky. Oční stíny v lahodných barvách belgických pralinek vám ale umožní vytvořit i dokonalé kouřové líčeni. Do teplých tónů čokoládově hnědé se zkrátka zamilujete!

Pralinkové linky

Tekuté oční linky Ecriture De Chanel - 20 Brown, Chanel, 955 Kč
Autor: archiv firem
Pokud máte pocit, že jsou pro vás černé oční linky moc výrazné a nechcete je proto nosit v rámci líčení na den, zkuste je vyměnit za linky hnědé. Nejenom, že jsou jemnější, ale na rozdíl od černé dodají vašim očím teplejší podtón, který je do sychravého podzimu skoro nezbytností.

Kajalová tužka a oční stíny 2v1, Dermacol, 99 Kč
Autor: archiv firem
V případě, že si potrpíte na luxus, sáhněte po tekutých linkách od slavné značky Chanel. Skvěle se s nimi pracuje i úplným začátečnicím a na očích vám vydrží celý den.

Krásné, přesné linky ale vytvoříte i kajalovou tužkou Dermacol, kterou seženete běžně v síti drogerií. Okouzlí vás její odstín a navíc ji můžete použít i místo stínů.

Gelové linky Sweet Recipe Chocolate Smudge Liner, Etude House, 189 Kč
Autor: archiv firem

Máte v kosmetice rádi originální balení? Pak si nenechte ujít gelové oční linky od asijské značky Etude House, která je známá svým designem k nakousnutí. Kromě očních stínů ve tvaru tabulky čokolády nebo muffinů vyrábějí také tyto linky ve tvaru čokoládového bonbónu. Seženete je na internetu a vybírat můžete ze dvou odstínů - mléčná a hořká čokoláda.

Kakaové stíny

Paleta očních stínů Rich Chocolate, Bobbi Brown, 1730 Kč
Autor: archiv firem
Aktuální podzimní kolekce kosmetické značky Bobbi Brown přišla s paletkou sedmi stínů, lahodně nazvanou Rich Chocolate. Stíny jsou jako vždy skvěle pigmentované, s matnými i třpytivými texturami. Pokud po nich zatoužíte, připravte se ale na to, že vaše peněženka bude krvácet.
Oční stíny Pro Longwear MAKE YOUR MARK, MAC, 629 Kč
Autor: archiv firem

Milovaný MAC se chlubí desítkami nejrůznějších odstínů a temně čokoládově hnědý stín jim samozřejmě nechybí. Tato značka není ve světě oblíbená pro nic za nic a i my musíme uznat, že kvalita a výdrž jejich stínů je prostě fantastická.

Glam´ Eyes QUAD Smokey Brown, Rimmel, 169 Kč
Autor: archiv firem

 Rimmel přišel s paletkou čtyř teplých čokoládových odstínů, se kterými snadno zvládněte stylové hnědé kouřové líčení. Mají jemný lesk, který neobtěžuje a velmi pěkné odstíny. Doporučujeme pod ně ale použít oční bázi, aby vám na víčkách vydržely opravdu celý den.

Trio očních stínů - Chocolate Box, MUA, 109 Kč
Autor: archiv firem

Oční stíny MUA jsou momentálně bezesporu nejlepším produktem v poměru cena a kvalita. Jsou báječně pigmentované a mají doslova máslovou strukturu. Bohužel ale mají také poměrně slabou výdrž, takže i v jejich případě je báze naprostou nutností.

Čokoládový bronzující pudr, Bourjois, 249 Kč
Autor: archiv firem

Tip redaktorky: Nemáte kakaové pochoutky nikdy dost? Dopřejte si bronzující pudr od Bourjois, který vypadá jako malá tabulka čokolády. Jen musíte odolat a neodloupnout si ani jeden čtvereček.

Všechny produkty i s infomací o ceně naleznete v naší fotogalerii.

Komerční sdělení:

Chcete zhubnout a zpevnit tělo?

Autor: Brigita Zemen