Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Valera, krása a zdraví vašich vlasů

18. září 2013 | 14:05
Prezentace klienta |

Valera je tradiční švýcarskou značkou vlasové techniky, která umí vytvořit dokonalý účes, vlasy chrání a má vždy něco navíc. Jestli něco Švýcaři skutečně umí, tak je to kvalita, preciznost a spolehlivost. S Valerou získáváte jistotu, že produkt, který kupujete, odpovídá kvalitě opravdu špičkového výrobce, kterou podporuje záruka 3 roky pro vysoušeče Valera.

Valera fény překvapí svou lehkostí, opravdu extra tichým chodem a patentní vychytávkou

Dosušit dlouhé husté vlasy nebývá vždy úplně snadné a vyžaduje to jistou námahu. Přehazujete při vysoušení vlasů fén z jedné ruky do druhé? U Valery se vám nic takového nestane. Fény jsou speciálně odlehčené, aby nenamáhaly vaše ruce. Pryč jsou chvíle, kdy jste utíkala s fénem k sousedce, schovávala se v koutě koupelny, aby hluk vysoušení ráno nevzbudil děti nebo manžela. Produkty vlasové techniky Valera mají až o 50% tichý chod, než běžné vysoušeče vlasů. V nabídce jsou také patentní a unikátní řešení, která použití  produktů Valera zjednoduší. Jedním takovým je patent Rotocord. Věc, se kterou se vám nepovede zamotat přívodní kabel a která zajistí vysoký komfort během vysoušení. Už žádné uzly a lámání přívodní šňůry vysoušeče!

Produkty vlasové techniky značky Valera umějí vlasy chránit

Vlasy barvené a vlasy po trvalé reagují zvláště citlivě na vysoké teploty. Vlasy se mohou přesušit, a tím ztrácejí lesk a barvu. Speciální technologie Colour Care, kterou Valera využívá, barvené vlasy chrání a nepoškozuje. Vysoušeče Valera s ionizací generují miliony čisticích, negativně nabitých ionů. Tato technologie perfektně hydratuje a regeneruje vaše vlasy. Má schopnost zvláčňovat, umožňuje bezproblémové česání a dokonalou údržbu. Zabrání nechtěnému statickému efektu, zvětší objem vlasů a dodá lesk. Valera nezapomíná ani na turmalín. To je minerál s unikátními elektrickými vlastnostmi. Vysoušeče Valera s touto technologií mají vnitřní plochu pokrytou turmalínovým minerálem. Tato plocha, pokud je vystavena vysoké teplotě, vytváří ionty přirozeným způsobem. Tím napomáhá k odstranění statického efektu vlasů a vlasy rovnoměrně chrání.

Vysoušeč vlasů Swiss Nano 6200 Light Ionic Rotocord

Autor: Valera

Tento mimořádně výkonný vysoušeč vlasů je extra lehký a jeho výborný výkon doplňuje několik speciálních funkcí. Jednou je ionizace, která vlasy pečlivě chrání. Systém rotocord zase zabraňuje nepříjemnému splétání šňůry. Profesionalitu vysoušeče zdůrazní efekt Touch me.

Jedná se o dvě ultra tenké vrstvy koncovky fénu, která vždy zůstane studená i během vysoušení. Zajistí tak lepší styling a příjemné a bezpečné použití. Koncovka se nikdy nerozpálí. Můžete se jí dotknout a otáčet s ní v průběhu vysoušení. Komfort a bezpečnost, nejen to nabízejí fény Valera.

Více na www.valeracz.cz

Žehlička na vlasy Swiss´X  Brush and Shine

Autor: Valera

Vysoce výkonná žehlička, která zajistí profesionální úpravu vašeho účesu ve třech špičkových úrovních:

  1. Vlasy napne a s důkladnou jemností je rychleji narovná
  2. Kartáčové štětiny žehličky o vaše vlasy pečují a zajišťují jim lesk
  3. Keramický povrch s tourmalínem zase umí zdravé a dokonalé žehlení. Pohyblivé destičky umožní rovnoměrný kontakt se všemi vlasy. 

Více na www.valeracz.cz

Autor: Valera

Jste detailista? Vlasovou techniku nepůjčujete stejně jako svůj hřeben nebo zubní kartáček? Valeru můžete. Systém NanoSilver využívá antibakteriální vlastnosti stříbra v podobě NanoSilver prášku, který pokrývá plastový povrch vysoušeče. V případě, že vysoušeč používá více osob, je antibakteriální a má samočisticí schopnost.

www.valeracz.cz