Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Umění, nebo zvrácenost? Oblíbenec Lady Gaga předvedl bizarní show

3. července 2013 | 16:00

Jeho fantazie je nekonečná, věří, že každý nápad se dá převést do reality, a jeho největší fanynkou je Lady Gaga. Seznamte se s Charliem Le Mindu - kadeřníkem, který ví, jak způsobit senzaci. Podařilo se mu to i tentokrát...

Fascinující - a naprosto šílenou - kolekci účesů představil světově proslulý kadeřník ve své rodné Francii, konkrétně v rámci pařížského fashion weeku. Zatímco na většině přehlídkových mol se předváděly trendy ve vysoké krejčovině, Charlieho show byla ve znamení haute coiffure.

Tento termín, který by se dal přeložit jako "vysoká kadeřničina", znamená tvorbu výjimečně luxusních a většinou velmi extravagantních účesů. S běžným zastřiháváním konečků moc společného nemá; blíže než k běžné kadeřnické práci má k umění.

Při vytváření kolekce, kterou nazval "Métal Queen", vycházel Charlie mimo jiné z antické mytologie. Modelky tak měly na hlavě masky ve stylu bájného býka Minotaura, účesy inspirované architekturou - a dokonce další hlavu. Atmosféru dotvářela zlatá barva, která je pokrývala od hlavy až k patě, a metalické bikiny.

Fotografie z fantastické show si můžete prohlédnout v galerii:

Autor: mab