Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Lady Gaga se definitivně zbláznila: Vyrazila do ulic nalíčená jako klaun

13. srpna 2013 | 11:00

Extravagantní kostýmy, provokativní gesta a bláznivé líčení - to jsou znaky, které dokonale charakterizují zpěvačku Lady Gagu. Mnozí by řekli, že už ničím překvapit nemůže, ale opak je pravdou. Například včera se ukázala v barevných šmouhách na obličeji, které připomínaly klaunské líčení.

Lady Gaga jako klaun v jeptiškovském hábitu
Autor: profimedia.cz
Lady Gaga si včera vyšla ven a opět šokovala. Barevné líčení vypadalo jako "cákance" pořízené při natírání plotu. Vlasy měla smotané do prapodivného "bobku", který odhalil, že má zpěvačka vyholenou skoro půlku hlavy. Korunu tomu nasadila prapodivným jeptiškovským hábitem s průhlednými rukávy.

Možná bychom neměli na zpěvaččin outfit tolik nadávat a raději děkovat za to, že to tentorkát nebyly šaty ze syrového masa a odhalené intimní partie. Lady Gaga si zkrátka zakládá na bláznivém vzhledu a jen tak od něj nehodlá upustit.

Těžko rozhodnout, jestli je dobře nebo špatně, že Lady Gaga v modelu "klauní jeptiška" nevyrazila jen na obyčejnou procházku. Měla namířeno do TV show, ve které byla speciálním hostem. No jedno víme jistě, speciální jednoznačně byla!