Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Copy letí! Podívejte se, jak je nosí hvězdy

17. června 2013 | 17:00

Rozpuštěné vlasy vás otravují, culíky nudí a drdoly vám připadají moc odměřené? Upleťte si cop! Je jednoduchý, praktický, stylový a trendy.

Inspirovat se můžete u celebrit, které poslední dobou motají jako o život. Žádný strach, parádu s ním neuděláte jen na červeném koberci. Hodí se na party i na ulici!

Copy navrch hlavy

Elegantní omotaný cop už dávno nenosí jenom ukrajinská expremiérka Tymošenko. Tak třeba zpěvačka Florence Welch jím ozdobila ofinu, královna společenských akcí Scarlett Johansson si z něj vytvořila korunu a kráska Diane Kruger ho připnula ke straně.

...
Autor: profimedia.cz

Levá, pravá

Je jedno, na kterou stranu si ho zapletete vy, jisté je, že s copem ležérně hozeným přes rameno budete maximálně trendy. Zkuste uhlazený copánek jako Elle Fanning, mírně uvolněný styl podle Kim Kardashian nebo "cop necop", který nosí chytrá horákyně Lea Michele.

...
Autor: profimedia.cz

Na schovávanou

Majitelky opravdu dlouhých vlasů ocení pohodlí i sex-appeal, které jim zařídí pevně utažený cop zapletený dozadu. Můžete spojit více menších copánků jako modelka Cara Delevingne, vrhnout se na složitější rybí cop jako Blake Lively anebo začít na vrcholku hlavy jako Alexandra Burke.

...
Autor: profimedia.cz

Autor: mab