Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Účesy pro každou příležitost!

Christine Marzano
3. prosince 2012 | 15:53
Prezentace klienta |

Hvězdy jsou neustálým zdrojem inspirace. Zvolte si svůj účes podle nich a nešlápnete nikdy vedle, ať už jde o jakoukoliv příležitost.

Elegantní drdol Christine Marzano

Drdol je ideální účes na elegantní večírek. Pokud je stočený nízko nad krkem, zvýrazňuje rysy tváře a představuje perfektní doplněk ke slušivým večerním šatům.

Jak takový drdol vykouzlit? Na vlhké vlasy naneste malé množství pěnového tužidla a potom je vysušte. Stočte je do drdolu hned u krku a sepněte sponkami. Celek zafixujte lakem.

U tohoto účesu hraje důležitou roli kvalitní vlasová kosmetika, díky níž účes vydrží celou noc. Doporučujeme kosmetickou řadu Wellaflex extra silně tužící. Výrobky z této řady zajistí účesu dlouhodobou fixaci a zároveň udrží pružnost a přirozenou měkkost vlasů.

Eva Longoria
Autor: ONS

Smyslné vlny Evy Longorie

Eva Longoria je obdivovatelkou stylu hvězd "starého Hollywoodu". Není na tom nic zvláštního – smyslné vlny působí velmi žensky. Proto je tento účes přímo ideální pro schůzku s mužem vašeho srdce.

Jak tento styling vytvořit? Konečky podtočte kulmou a následně vlasy jemně rozčešte. Po straně utvořte pěšinku a vlasy sčešte na opačnou stranu.

Hayden Panettiere
Autor: ONS

Vysoký uzel Hayden Panettiere

Na párty se bude hodit vysoký uzel – takový, který nosí Hayden Panettiere. Tento účes zeštíhlí obličej a budete díky němu vypadat mladší.

Vlasy sepněte do vysokého ohonu, lehce jej natupírujte a následně vlasy oviňte okolo. Vzniklý uzel připevněte sponkami a zafixujte lakem. Jestliže máte citlivou pokožku hlavy, zvolte lak Wellaflex Sensitive, který propůjčí účesu dlouhodobé a elastické zpevnění. Snášenlivost tohoto výrobku je dermatologicky ověřena.

Jessica Alba
Autor: ONS

Přidávaný cop Jessicy Alby

Chystáte se s kamarádkou na nákupy? Vsaďte na praktický a zároveň zajímavý účes. Přidávaný cop Jessicy Alby vypadá velmi originálně.

Jak takový účes vykouzlit? Po straně utvořte pěšinku a od pravého ucha upleťte přidávaný cop. U levého ucha jej stáhněte gumičkou a zbytek vlasů nechte volně splývat.

Pink
Autor: ONS

Rebelka Pink

Pokud se chystáte na rockový koncert a nebojíte se looku zlobivé holky, doporučujeme inspirovat se stylem Pink. Pro její "naježený" styling jsou nejvhodnější krátké vlasy.

Jak vytvořit účes v rockovém stylu? Vlasy silně natupírujte a zpevněte je lakem. Volte vlasovou kosmetiku, která propůjčí účesu dlouhodobou a elastickou fixaci. Doporučujeme proto lak Wellaflex Style & Repair, zvláště pokud jsou vaše vlasy poškozené. Výrobek pramínky neslepí a účes přitom vydrží po dlouhou dobu. Pokud jste extravagantní typ, přidejte do vlasů hřeben s ostny.

Více na www.wella.cz

Autor: Wella

Wellaflex Sensitive: 94,90 Kč
Wellaflex extra silně tužící: 94,90 Kč
Wellaflex Style & Repair: 94,90 Kč