Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bordó a burgundská červená: barvy sezóny podzim/zima 2012/13

12. listopadu 2012 | 13:47
Prezentace klienta |

Elegantní, stylová bordó a burgundská červená jsou v sezóně podzim-zima 2012/13 těmi nejžhavějšími barvami. 

Bordó, burgundská a vínově červená představují bezpochyby ten největší hit podzimu a zimy 2012/13. Jsou velmi stylové, elegantní a skvěle zapadnou do kterékoliv podzimní palety barev.

Mnohé módní domy v kolekcích pro tuto sezónu sází právě na odstíny červené, které skvěle dotváří kompletní look. Chloé nabízí úžasné kombinace matného i lesklého bordó. Hermés představil stejný odstín ve sportovně-elegantní kolekci. Marc Jasobs navrhnul sukni v bordó odstínu s barokním vzorem. Jason Wu pro změnu oblékl modelky do nádherných kabátů v barvě burgundské červené.

Trendy burgundská na vlasech? Ano!

Přivítejte podzim s novou módní barvou! Oblékněte své vlasy do stylového a elegantního odstínu burgundské červené. S permanentní pěnovou barvou Wellaton je to tak snadné!

Aplikujte ji ve třech jednoduchých krocích: protřepejte, vymáčkněte a aplikujte! Poté, co z lahvičky vymáčknete tekutinu, promění se v nadýchanou pěnu, kterou velmi snadno sama nanesete na vlasy. Její objem je šestkrát větší než u krémové barvy. To vám umožní přesnou aplikaci i na dlouhé vlasy. Krytí šedin je stoprocentní!

Více informací o barvách Wella.