Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejlepší barvy pro brunetky

15. října 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Jako brunetka máte na výběr mnoho odstínů. Jak ale pro sebe vybrat ten nejlepší?

Každá tmavovláska je jedinečná a pro každou se hodí něco jiného.  Máte-li hnědé vlasy, měla byste věnovat velkou pozornost správnému odstínu, díky kterému rozkvetete a umocníte svou krásu. Nesprávně zvolený tón by vám mohl snadno přidat nechtěná léta. 

Intenzivní a sytá barva vlasů působí nejlépe. Proto vsaďte na výrobky, které vám tento efekt zaručí. Barvící směs aplikujte rovnoměrně! U tmavých odstínů každá nedokonalost přitáhne nežádoucí pozornost. Sáhněte po permanentní pěnové barvě Wellaton, kterou na vlasy snadno nanesete sama.

Autor: Wella Longterm

Teplý typ

Teplý typ brunet snadno poznáme podle zlatavého nebo měděného nádechu vlasů. Oči bývají zlatavě hnědé nebo zelené, pleť světlá, nezřídka s pihami. Teplým typům nejvíce svědčí odstíny země a podzimu. Noste čokoládovou hnědou nebo varianty podzimní a olivové zeleně. Krásně budete vypadat také v oranžové, cihlově červené nebo v barvě rzi a mědi. Tyto odstíny jsou pro vás jako stvořené. Výborně vám bude slušet slunečný odstín žluté a béžové tóny. Vybírejte si teplé tlumené barvy, budou se k vašemu typu skvěle hodit.

Autor: Wella Longterm

Chladný typ

Vypadají jako Sněhurky. Jejich vlasy jsou tmavě hnědé až hnědočerné. Obvykle mají šedé, šedozelené nebo světle hnědé oči a pleť nemá daleko k porcelánovým a někdy také olivovým tónům. Jste to právě vy? Budete vypadat dokonale ve sněhově bílé a černé barvě, a to právě díky kontrastům, které krásu chladného typu zdůrazňují. Volte syté a jasné barvy, šarlatovou, purpurovou nebo fuchsiovou, které budou s vaší světlou pletí a tmavými vlasy skvěle kontrastovat. Odstíny tmavě modré, fialové a šedé jsou pro Vás rovněž ty pravé. Stejně dobře vám ale bude slušet citronová nebo láhvová zeleň.  Nezapomínejte na odstíny modré, zvláště pak na ledový blankyt nebo kobaltovou.