Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Otestovali jsme: Řasy jako panenka můžete mít i vy!

10. listopadu 2012 | 05:55

Toužíte po dlouhých, tmavých a hustých řasách, ale příroda k vám nebyla štědrá? Nezoufejte! Díky metodě Blink Lashes je teď můžete mít i vy. Otestovala jsem ji za vás na vlastních řasách. A byla jsem nadšená.

O prodlužování řas jsem slyšela hodně, ale pořád jsem se bála, že by při aplikaci molo dojít k úrazu oka, jsem na ně velmi citlivá a byla jsem přesvědčená, že jakmile se někdo k mým očím přiblíží, začnu instinktivně a zběsile mrkat, takže spíš o své řasy přijdu.

Hned na první konzultaci v pražském zkrášlovacím studiu BeautyPRO mě ale Lash stylistka odzbrojila svým milým vystupováním, spolehlivými informacemi a mimo jiné i svými mnohaletými zkušenostmi. Prodlužuje řasy již několik let a pod rukou měla a má stovky spokojených zákaznic.

Po krátké informační náloži proběhla takzvaná diagnóza mých řas. Bylo zjištěno, že jsou celkem tmavé, celkem dlouhé, celkem husté a tedy ideální pro velký efekt. Přesně takové bylo i mé přání, přirozené ale oslňující, jako chce asi každá žena, takže nic zvláštního.

Samotné prodlužování a zahušťování řas metodou Blink LASHES® spočívá v aplikaci tvarovaných syntetických řas na vlastní řasy v principu „řasa na řasu“ pomocí speciálního lepidla, které nijak nepoškozuje řasy. Tak naprosto bezbolestně získáte nádherné řasy, které doslova rozzáří vaše oči.

Řasy jsem si nechala prodloužit a zahustit metodou Blink Lashes
Autor: Studio Beauty PRO

Aplikace je příjemná, spočívá ve dvou až tříhodinovém pospávání na lehátku, přičemž nesmíte ani na vteřinku otevřít oči. Takže mi minimálně polovinu té doby trvalo urputné soustředění na tuto skutečnost.

Podařilo se! Poslušně jsem ležela a nechala „růst své nové a krásné řasy“. Na tomto způsobu je skvělé to, že si celou tu dobu, kdy příjemně konverzujete se stylistkou, představujete jaké budou. Jaká budete Vy...

Řasy jsem si nechala prodloužit a zahustit metodou Blink Lashes
Autor: Studio BeautyPRO

Stojí za to počkat si, protože když jsem dostala do ruky zrcátko, kochala jsem se a mrkala. Po chvilce jsem si uvědomila co dělám, ale slečna stylistka nebyla nijak překvapená, protože jsem nebyla první ani poslední, která se laskala se zrcátkem v ruce nad svými novými řasami mrkací panenky.

Řasy naštěstí ani nepotřebují žádnou speciální péči, jen to nepřehánět s pláčem nad dojemnými romantickými scénami filmů pro zamilované ženy a jednou denně řasy pročesat třeba omytým kartáčkem od staré řasenky. Budete asi stejně jako já překvapené, kolik času ušetříte, když není potřeba čarovat s řasenkou. Navíc jek krásný bonus, že i po noci strávené pod stanem jste stále jako nalíčená.

Řasy jsem si nechala prodloužit a zahustit metodou Blink Lashes
Autor: Studio BeautyPRO

Řasy mi začaly vypadávat postupně a celkem přirozeně, velmi pěkné a husté vydržely tři týdny, ve čtvrtém už jsem cítila, že mám „nahé oči“ a začala se těšit na doplnění, aby mé oči zase zářili jako "mrkačkám". Všem bych doporučila alespoň tuto metodu vyzkoušet. Jsem si skoro jistá, že se stanete stejně závislými jako většina klientek studia BeautyPRO.

Všeobecná doporučení před prodloužením řas:

• Přijít s nenalíčenýma očima (odlíčit se sama předem za pomoci bezolejového odličovadla).

• Nedoporučuje se pro ženy s kontaktními čočkami

• Zdravotní kontraindikace - oční zákal, suchý slzný kanálek, glaukom, nadměrné slzení, zánět spojivek či jinou oční chorobu

Řasy
Autor: profimedia.cz

Komerční prezentace

Autor: Tereza Kubátová