Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Kosmetické BESTSELLERY: Návod, jak na Vánoce zabodovat u celé rodiny

Chcete, aby z vás byla svůdná kráska? Udělejte si radost kosmetickým bestsellery roku 2012.
1. listopadu 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaká je nejúspěšnější kosmetika letošního roku? Mezi kosmetickými bestsellery dominují krémy proti vráskám! Myslete na Vánoce už teď a nakupte svým drahým ženám nejprodávanější kosmetiku sezóny. Třeba krém, který slibuje výsledky jako botox nebo účinnou přírodní kosmetiku s drahokamy.

Čím si udělat radost na Vánoce a co nakoupit pod stromeček mamince, babičce, manželce, přítelkyni, kamarádce nebo sobě? Inspirujte se už teď v našem přehledu kosmetických bestsellerů sezóny – mezi dlouhodobě nejoblíbenější výrobky patří nejrůznější séra proti vráskám, ale také řada Olive Oil s blahodárným olivovým olejem. Nenechte se vystresovat a vyřešte dárky už v listopadu z pohodlí Vašeho domova!

Mamince: Krém s rýžovými peptidy

Kosmetika s přírodními výtažky patří rok od roku k oblíbenějším. Omlazující peptidy, které jsou součástí krémů Skin Evolution speciálně vyvinutých pro věkovou skupinu 50+, ale také 30+, 40+ a 60+, výrazně pomáhají zlepšit kvalitu pleti a její pevnost. Chrání totiž pleťová vlákna proti destrukci a podporují tvorbu kolagenu. Díky tomu tyhle výživné krémy výrazně zmírňují znaky stárnutí – vyhlazují vrásky a zabraňují ztenčování pleti. Potřeby naší pleti se s přibývajícím věkem mění, a proto je dobré zvolit takovou péči, která našemu věku odpovídá.

Krémy z řady Skin Evolution myslí na ženy každého věku – najdete tu péči 30+, 40+, 50+ i 60+.
Autor: Fleur de Santé

Babičce: Bohatý krém s extra dávkou karotenoidů

Přesně na to pamatujte při vybírání vánočních dárků babičkám. I babičky jsou parádnice a chtějí se nám pořád líbit – dejte Vaší babičce to, co opravdu využije. Bohatý zpevňující krém z řady Skin Evolution 60+ obsahuje extrakt z myrty, který potlačuje vznik vrásek, ale hlavně vysoce účinné karotenoidy s jedinečnými antioxidačními účinky. Výživná luxusní formule krému se od obyčejných krémů liší také vysokým obsahem kalcia a aminokyselin, díky kterým bude i zralá pleť odolnější.

Kamarádce: Krém, který nahradí botox

Za absolutní letošní špičku považují odborníci ze švédské kosmetické společnosti Fleur de Santé svůj unikátní krém Believe or not, krém proti mimickým vráskám. „Součástí receptury krému je kyselina hyaluronová, o které je známé, že na sebe váže vodu a tím skvěle hydratuje i velmi suchou pleť. V krému Believe or not ale najdete i karnosine a silymarin, složky které zpomalují křehnutí kolagenových vláken a tím zastavují vznik vrásek,“ říká manažerka společnosti. Nejdůležitější jsou ale vždy reference zákazníků a o tomto výrobku jich na internetu najdete spousty.

Believe or not? Věřte nevěřte, tenhle krém vás zbaví vrásek stejně jako botox – jen bezbolestně.
Autor: Fleur de Santé

Přítelkyni: Hydratující péče s olivovým olejem

Pokud chcete vánoční dárky sfouknout už v listopadu a mít pro přítelkyni něco opravdu hezkého, doporučujeme oblíbenou kosmetickou řadu Olive Oil s blahodárným olivovým olejem. Kosmetika Olive Oil je navíc obohacena o vitamin E a pšeničné proteiny, takže ať už vyzkoušíte vlasovou péči nebo tělové krémy, můžete počítat s dokonalou hydratací, hebkou pokožkou a lesklými vlasy. Díky vyživujícímu efektu je tato kosmetika obzvláště vhodná pro sušší pleť. V zimě ji ale ocení každý, kdo chce svou pokožku chránit před vlivem mrazu.

Své milované k Vánocům: Svůdný komplet prádla, parfému a šperků

Udělejte si sexy Vánoce – věnujte svojí milované ženě svůdný komplet luxusního spodního prádla, toaletní vody a šperků z nové edice Soirée. Svůdné prádlo s černou krajkou se výborně doplňuje s originálními, zlatočernými náušnicemi a náhrdelníkem ze stejné kolekce. Kolekci doplňuje svůdně ženská toaletní voda s okouzlujícíc vůní švestek, skořice a santalového dřeva v elegantním černém flakonu.

Manželce: Jedinečný krém s drahokamy

Pro Vaši vyvolenou na Vánoce vymyslete něco extra – obyčejný krém proti prvním známkám stárnutí vyměňte za luxusní péči s drahokamy. Unikátní krém Precious Skin se vzácným práškem z drahokamu turmalín. Turmalín zázračně obnovuje zářivost pleti a rychle jí vrací její pružnost a mladistvý vzhled. V krému je kromě vzácného prášku obsažena i kyselina hyaluronová, která redukuje i hluboké, viditelné vrásky a nepostradatelný vitamin E, který zajišťuje optimální hydrataci pleti.

Sada Precious Skin s drahokamem turmalínem je luxusní záležitostí, kterou si může dopřát každá z Vás!
Autor: Fleur de Santé

Autor: Viola Kratochvílová a Fleur de Santé