Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Neuvěřitelné! Plastická operace zdarma! I vy teď máte šanci

12. listopadu 2012 | 16:38
Prezentace klienta |

Obrovskou příležitost teď mají všechny ženy a dívky, které mají nějaký viditelný problém odstranitelný pomocí plastické operace a nemohou si dovolit řešit ho z vlastních finančních zdrojů.

Stoprocentně spokojená se svým vzhledem není asi žádná z nás. Sem tam bychom chtěly tohle odříznout, tamto natáhnout, něco zmenšit či zvětšit. Jenže plastické operace bohužel nepatří zrovna k nejlevnějším.

MUDr. Tomáš Doležal - přední plastický chirurg
Autor: MUDr. Doležal
I proto se známý plastický chirurg Tomáš Doležal rozhodl dvanácti z vás dát šanci změnit svůj život. Smyslem projektu je pomoci ženám, které mají viditelnou tělesnou vadu odstranitelnou pomocí plastické operace a nemohou si dovolit tento problém řešit z vlastních finančních zdrojů.

Po loni pořádaném a velmi vydařeném charitativním projektu "Nový život díky plastice se jeho klinika rozhodla vyhlásit druhý ročník. Za symbolickou cenu pomůže plastickou operací vybraným ženám ke kráse, zdravému sebevědomí a novému plnohodnotnému životu.

Pošlete svůj příběh

Do projektu se mohou přihlásit ženy všech věkových skupin. Stačí, když prostřednictvím e-formuláře na webových stránkách kliniky Plastika Praha zašlou příběh, v němž popíšou svůj problém a doplní ho fotografiemi problematických partií.

Příběhy je možné zasílat do 20. 11. 2012. Po vyhlášení výsledků 3. 12.2012 se 12 žen může začít těšit na svůj nový život díky plastice.

MUDr. Doležal
Autor: MUDr. Doležal

Letošní "Nový život díky plastice" navíc pomáhá dokonce dvakrát! Finanční prostředky získané od výherkyň a partnerů projektu totiž pomohou vybrané instituci na podporu boje proti rakovině. Kromě toho se projekt od loňského ročníku zásadně liší ještě tím, že se ho rozhodla podpořit řada známých osobností. 

Projekt "Nový život díky plastice II" se od loňského ročníku zásadně liší tím, že se ho rozhodla podpořit řada známých osobností.
Autor: Plastika Praha

V rolích patronů se tak představí: Lucie Křížková Váchová Miss ČR 2003, producentka Olga Menzelová, Muž roku 2009 Martin Zach, reprezentant ČR ve skocích na lyžích Jan Mazoch, moderátorka Štěpánka Duchková, herečka Sandra Nováková, 1. vicemiss Miss ČR 2009 a vítězka Face of the Year SK 2011 Lucie Smatanová, herečka Nikol Štíbrová, sólistka Národního divadla Praha Andrea Kalivodová, zpěvačka Karolina Ruppert, primabalerína Adéla Pollertová a další.

Bonusem pro každou z dvanácti vybraných žen bude proměna vizáže zdarma v renomovaném pražském salonu OSKAR, který se tímto krokem rozhodl akci rovněž podpořit.