Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Změňte na podzim barvu vlasů!

Vyberte si odstín, který pro vás bude ten pravý.
23. srpna 2012 | 16:42
Prezentace klienta |

Chcete mít na podzim skvělou náladu? Změňte barvu vlasů! Zvolte ten nejlepší odstín podle tónu své pleti!

Nic nedokáže zlepšit náladu tak, jako pocit, že vypadáte skvěle. Nezbytnou součástí perfektního vzhledu jsou krásné, upravené vlasy s intenzivní a sytou barvou. Výzkumy provedené specialisty prokázaly, že mezi intenzitou barvy a tím, zda se cítíme dobře, existuje souvislost. Odborníci zjistili, že ihned po nabarvení vlasů, kdy je barva intenzivní a zářivá, sebevědomí žen a jejich vnitřní pohoda vzrůstají.

Chcete se cítit krásná a radovat se z fantastické barvy vlasů? Vyberte si odstín, který pro vás bude ten pravý.

Nejsvětlejší blond

Pro ženy se světlou pletí doporučujeme extra světlou blond, která skvěle zdůrazní letním sluncem opálenou pokožku. Pokud toužíte přitahovat pohledy mužů a být středem pozornosti, je pro vás tato barva ideální!

Permanentní pěnová barva na vlasy Wellaton 9/0 Extra světlá blond
Autor: Procter and Gamble

Hřejivá blond

Máte světle kaštanové vlasy a světlý nebo středně světlý odstín pleti? Pokud nechcete barvu vlasů zcela změnit, zkuste hřejivou popelavou blond. Je to pro vás ta nejlepší volba.  Buďte atraktivní a ve skvělé náladě!

Permanentní pěnová barva na vlasy Wellaton 7/1 Středně popelavá blond
Autor: Procter and Gamble

Tmavě hnědá

Jestliže máte tmavší odstín pleti a doposud jste byla tmavovláska či brunetka, dejte šanci syté, tmavě hnědé barvě, zvláště pokud máte černé či hnědé oči. Tato barva prohloubí váš pohled a budete upoutávat pozornost okolí ještě více. Vžijte se do role tajemné neznámé krásky – tato barva je určena přesně pro Vás!

Permanentní pěnová barva na vlasy Wellaton 3/0 Tmavě hnědá
Autor: Procter and Gamble

  • Pěnová barva Wellaton se neobyčejně snadno aplikuje. Barvicí směs připravíte a použijete ve 3 jednoduchých krocích – stačí ji důkladně protřepat, vytlačit a nanést.
  • Při stisknutí se tekutina promění v nadýchanou snadno aplikovatelnou pěnu, jejíž objem je až šestinásobně větší než u tradičních krémových barev. To umožňuje ideální pokrytí dokonce i u dlouhých vlasů. Pěnovou barvu Wellaton snadno rozetřete rukama a aplikujete i na těžko přístupná místa.
  • Permanentní pěnová barva na vlasy Wellaton nabízí záruku intenzivní, neobvykle dlouho přetrvávající barvy, snadné aplikace a lepší kontrolu procesu barvení.