Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Tipy pro krásu: Zregenerujte pleť po zimě!

Jak pečovat o pleť po zimě?
19. března 2012 | 00:01
Prezentace klienta |

Pokožka v období zimy zažila pěkný šok, působilo na ní střídání teplot - chvíli zima, chvíli teplo, mnohdy jsme o ní třeli šálou ve snaze se trochu zahřát. A běda tomu, kdo nepoužíval krémy s ochrannou funkcí!

Naše pleť je po zimě začervenalá, citlivá, dehydratovaná, matná a unavená. Pokožka se chhová velmi individuálně, nemůžeme se tedy divit, že pokožka dává v období zimy každému jinak najevo, že jí něco nesvědčí. Jak tedy pleť po zimě zregenerovat?

1. Pleť je důležité čistit nejen zvenku, ale také zevnitř

Správné čištění pomocí mléka a tonika je samozřejmostí po celý rok. Vodu k mytí obličeje NIKDY nepoužíváme. Obsahuje chlor a zbytečně pleť odmašťuje a narušuje tak kožní film. Organismus a tedy o pleť by se měla ale také čistit zevnitř pomocí čistících čajů, které tělo vyčistí přes ledviny a nativní stravy, která tělo vyčistí přes střeva. Doporučujeme nativní stravu Pohár života (77 Kč), kde si můžete vybrat z varianty se skořicí (zelená) a varianty s goji a plátky mandlí (červená) a čisticí čaj Lymfodren (53 Kč). Ideální je kúra po dobu 6ti týdnů. Při čisticí kúře je nutné dodržovat pitný režim!

Pohár života.
Autor: Ryor

2. "Vysvlékněte se" ze staré kůže

Pokud chcete, aby pleť intenzivně přijímala aktivní látky, usnadněte jí to. Zbavte se staré, odumřelé vrchní vrstvy pokožky pomocí peelingu. A to jak na pleti obličeje, tak na těle. Peeling (99 Kč) naneste na pleť a pokožku lehce krátce masírujte. Opakujte jedenkrát týdně. Pleť bude viditelně jemnější a připravena na vstřebávání aktivních látek  z následně používaných přípravků. Pro ty, kteří nemají peelingy rádi je vhodný Krém s ovocnými kyselinami (123 Kč), který pleť jemně olupuje.

Peeling.
Autor: Ryor

3. Dejte pleti pořádnou dávku ceramidů

Platí základní pravidlo, že ceramidy udržují v pleti vodu! Ceramidy jsou základní složkou ochranného kožního filmu, který je zimou – tedy i mrazem – narušen a není 100%. Vysoké procento aktivní látky obsahují kromě krémů především kapsle. Vyzkoušejte Hydratační kapsle s ceramidy (239 Kč) . Pokožka je po použití kapslí vláčná, pevná a dokonale hydratovaná. Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti. Ideální je opět večerní kúra po dobu 6ti týdnů. Kapsle neobsahují konzervační látky ani parfém a jsou tedy vhodné i pro velmi citlivou pleť.

Kapsle s ceramidy
Autor: Ryor

4.  Připravte se na jaro samoopálením

Znáte to, přijde jaro, doba sukní a vy máte nohy jako vápno. Co teď? Čekat až přijde to pravé sluníčko na opálení? Nebo nosit punčochy a zbytečně se potit? Zkuste Samoopalovací mléko RYOR (170 Kč), které pleti dodá svěží bronzový opálený odstín. Mléko natřete rovnoměrně na pleť a pokožku celého těla. Stačí jednou týdně. A nebojte se, toto mléko při správném nanesení nedělá fleky a rovnoměrně se vymývá.

Samoopalovací mléko.
Autor: Ryor

Produkty najdete na www.ryor.cz.

Pokud nevíte, jak pečovat o pleť. Poraďte se na stránkách www.mujryor.cz , kde najdete bezplatnou kosmetickou poradnu.