Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zázračné legíny Vám vrátí Vaši postavu

www.solucel.cz
16. května 2011 | 00:00
Prezentace klienta |

Potřebujete se dostat po porodu znovu do formy? Udělejte to jako modelka Ladislava. Sympatickou modelku Ladislavu S. (35) a maminku zatím jednoho dítěte jsme potkali ve fitness centru, kde jsme ji také hned vyzpovídali.

Laďko, promiňte, ale začneme velmi osobní otázkou. Povězte nám o svém těhotenství a hlavně kolik kilogramů jste v jeho průběhu přibrala.

Těhotenství bylo celkem bezproblémové. Na miminko jsem se moc těšila. Můj příbytek na váze naštěstí nebyl nijak dramatický. Přibrala jsem celkem 14 kilogramů. Jenže snad jako každou ženu po porodu mě trápilo povolené svalstvo a hlavně to, že se mi zhoršila celulitida.

Je o Vás známo, že jste cílevědomá žena, která dbá na svůj vzhled. Začala jste tento problém řešit již po návratu domů?

V podstatě ano. I když možnosti byly zpočátku velmi omezené. Když žena kojí, neměla by držet žádnou dietu. Ale ani s cvičením se to v období šestinedělí nemá přehánět.

Říkáte, že jste nedržela žádnou dietu, ani jste moc necvičila. Co jste tedy dělala pro to, abyste se dostala zpět na původní váhu a zpevnila své tělo?

Nosila jsem legíny.

Děláte si legraci?

Ne, nedělám. Samozřejmě, že se nejedná o klasické legíny, ale o speciální legíny Solucel proti celulitidě. Díky nim jsem po měsíci intenzivního nošení shodila 6 kg a také jsem docílila výrazného zlepšení stavu své pokožky. Nejvíce mě těšily objemové úbytky 2 cm na nohách a 5 cm na břiše. Znám ale ženy, které shodily v těchto partiích i více.

SOUTĚŽ

Vyhrajte jedny z deseti legín proti celulitidě a dejte vale ochablému svalstvu i nepěkným špíčkům. Díky "zázračným" legínám vymodelujete a vytvarujete svoji postavu už za pět týdnů.

Soutěžní otázku a pravidla soutěže naleznete ZDE.

Tvrdíte tedy, že pouhým nošení legín proti celulitidě lze zhubnout a navíc zpevnit tělo za tak krátkou dobu?

Pokud chcete dosáhnout úbytku na váze a zpevnění těla za tak krátkou dobu, pak je třeba doplnit nošení legín posilováním. Důležitá je pravidelnost. Pak stačí nosit legíny a cvičit. Mně stačila hodina dvakrát týdně.

Vypadáte výborně. Určitě je to úžasný pocit, vrátit své tělo opět do formy. Co je pro Vás největší odměnou?

Především jsem velmi ráda, že se opět mohu vrátit ke své profesi. V osobním i v pracovním životě si užívám, že se cítím opět přitažlivá.

A poslední otázka. Paní Ladislavo, co byste vzkázala našim čtenářkám?

Aby začaly řešit to, jak vypadají, co nejdříve po porodu. Pokud jde o legíny, na první pohled se sice může zdát, že jsou poněkud dražší, ale když vezmete v úvahu, že Vás dostanou tak rychle do formy, není co řešit. Alespoň pro mě ne. Navíc když víte, že své legíny můžete nosit po celý rok, investice 200 Kč měsíčně již není tak velká.

www.solucel.cz

Diskuse ke článku
.