Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Testujte s námi! Prací gel Perwoll Color prádlo vyčistí, navoní a oživí

26. února 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Tři oříšky pro Popelku, nebo tři mouchy jednou ranou? Možná to lze vyjádřit i jinak, ale my to řekneme jednoduše – prací gel Perwoll Color hravě zvládne tři věci najednou, a to perfektně! Tento tekutý prací prostředek totiž prádlo nejen důkladně vyčistí a nádherně provoní, ale také oživí jeho vzhled, takže bude vypadat jako nové. Nevěříte?

Nové šaty? NE, vyprané v gelu Perwoll Color!

Když máte oblíbené šaty či halenku, znamená to, že je často nosíte a cítíte se v nich dobře. Ale má to svou odvrácenou stránku. Časté nošení znamená i časté praní. Vlákna tkaniny se praním opotřebovávají, barvy blednou a oblečení vypadá unaveně. Nezoufejte, pomoc se blíží! Objevte tekutý prací prostředek Perwoll Color s novým složením Triple Renew, který oblíbeným kouskům vrátí původní krásu.

Prémiová péče o barevné oblečení

Prací gel Perwoll Color je skutečný všeuměl. Barevné prádlo šetrně zbavuje špíny, potu i zápachu. Díky svému složení současně uhlazuje roztřepená vlákna, odstraňuje žmolky a oživuje barvy. Vybledlé a opotřebované barevné oblečení po vyprání vypadá jako nové. Vylepšená receptura pracího gelu také zajistí, že je prádlo voňavé a svěží po delší dobu.

Autor: Shutterstock

Láskyplná péče o oblečení i planetu

Tekutý prací prostředek Perwoll na barevné oblečení vypere všechny druhy tkanin. Je účinný ve studené i v teplé vodě a je vhodný i pro ruční praní. Jistě vás potěší, že je zároveň šetrný k životnímu prostředí. Jak potvrdily testy laboratoře Henkel v roce 2021, složení obsahuje více než 95 % přírodně získaných ingrediencí. Obal je 100% recyklovatelný (bez etikety a nálepky) a ze 75 % je vyrobený z recyklovaného plastu.

Otestujte Perwoll prací gel Color zdarma!

Chcete vyzkoušet na vlastním oblečení, jestli Perwoll Color opravdu prádlo nejen dokonale vyčistí a krásně provoní, ale i oživí jeho barvy? Teď máte šanci bezplatně otestovat všechny jeho vlastnosti! Zapojte se do našeho průzkumu a odpovězte na otázky v krátkém anonymním dotazníku, který najdete pod tímto článkem. Na základě vyplnění dotazníku pak 50 z vás zašleme prací gel Perwoll Color 60 pracích dávek zcela zdarma.

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

Video se připravuje ...