Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vivo X100 Pro: fotografický profesionál přichází na náš trh

6. února 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Společnost vivo představuje novou generaci svých špičkových modelů X. Vlajková loď vivo X100 Pro nabídne vynikající fotoaparát, nekompromisní výkon a mnoho funkcí, které usnadní ovládání a pořizování snímků na té nejvyšší úrovni. S vivo X100 Pro zaznamenáte věrně všechny vzpomínky, které přetrvají navždy.

Kvalitní fotoaparát v dnešní době představuje nepostradatelný prvek výbavy všech smartphonů. Společnost vivo a optičtí veteráni společnosti ZEISS už řadu let společně posouvají hranice toho, co je ve světě fotomobilů možné. Fotografický profesionál vivo X100 Pro přináší výrazný posun v kvalitě snímků díky plovoucímu teleobjektivu ZEISS APO a palcovému hlavnímu fotoaparátu ZEISS. Milovníky videí pak potěší 4K filmové portrétní video.

Vývojáři přijali výzvu zdokonalit schopnost fotoaparátu pro fotografování objektů z blízka i z velké dálky při zachování maximální kvality. Certifikace ZEISS APO u vivo X100 Pro garantuje vysokou úroveň obrazu i za náročných světelných podmínek včetně přiblížení 6x až 10x. Unikátní konstrukce plovoucích čoček teleobjektivu dovoluje systému dynamicky přizpůsobovat parametry zachycení a otevírá tak uživatelům nové možnosti. Konzistentní ostrost a kvalitu snímků zajišťuje optická kalibrace s funkcí stabilizace obrazu. Perfektní věrnost barev zařizuje pokročilý Vivo Imaging Engine a i díky novému režimu Telephoto Sunshot X100 Pro zachytí západy a východy slunce tak, jak je vidí lidské oko.

Autor: vivo

Novinkou je také video funkce 4K Cinematic Portrait Video. Tato vychytávka automaticky posouvá zaostření a zaměřuje se na natáčený objekt, který vynikne v kontrastu s příjemně rozostřeným pozadím. Oblíbeným prvkem vlajkových lodí vivo byl vždy portrétní režim. ZEISS Style Portrait je inspirován klasickým vysokorychlostním kinofilmovým objektivem ZEISS z poloviny 70. let, což dodá tu správnou patinu.

Výkon bez hranic

Smartphone je poháněn kombinací vlastního obrazového čipu V3 a špičkově výkonného osmijádrového procesoru Dimensity 9300, což zajišťuje vysoký nárůst výkonu oproti předchozím generacím. Baterie s kapacitou 5 400 mAh přináší jistotu dlouhodobé výdrže, vždy připraveni budete i díky podpoře až 100W rychlonabíjení FlashCharge Dual-Cell. Plynulý chod a bohaté možnosti personalizace obstarává aktuální verze operačního systému Funtouch OS 14.

LTPO displej s větší zobrazovací plochou šetří váš zrak a zároveň zlepšuje zážitek ze sledování obsahu. Maximální lokální jas až 3 000 nitů umožní skvělou viditelnost i za jasného slunečního světla. Elegantní design s velkým kruhovým segmentem fotoaparátu a stříbrným prstencem zase padne ke každému outfitu.

Autor: vivo

Vlajková loď vivo X100 Pro bude v České republice dostupná od 30. ledna s doporučenou maloobchodní cenou 26 999 korun. U vybraných prodejních partnerů navíc k nákupu jako dárek získáte bezdrátová sluchátka TWS 2 ANC Blue v hodnotě 2999 korun.