Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Dotestováno: Inkontinenční vložky TENA Lady vám pomohly

19. června 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Co se to děje? Snad to není to, co si myslím! Nekontrolovatelný únik moči vás dokáže v životě nemile překvapit. Za inkontinenci se pak stydíte a bojíte se vyjít mezi lidi, protože co kdyby to přišlo znovu... Žít opět plnohodnotně jste zkusily s vložkami TENA Lady Slim Mini. Doporučily jste je?

Vrátit se do života se sebevědomím vám umožnil projekt Testování v Blesku pro ženy. V rámci něj jste vyzkoušely inkontinenční vložky TENA Lady Slim Mini. Do testování se zapojily desítky z vás a my vám za to děkujeme. Ženy se v rámci projektu dokázaly spojit, sdílet své zkušenosti a zbořit tabu kolem inkontinence.

Pustily jste se do testování

Na začátku jsme vám dali možnost podělit se o svůj intimní problém v krátkém dotazníku. Na základě jeho vyplnění jsme vám poslali vzorek vložek TENA Lady k vyzkoušení. Po důkladném testování jsme vám zaslali anonymní formulář, kde jste jejich efekt zhodnotily.

Autor: Essity Czech Republic s.r.o.

Opravdu v suchu

Inkontinenční vložky TENA Lady Slim Mini jsou velmi tenké, ale na rozdíl od menstruačních vložek dokážou spolehlivě pojmout výrazně větší objem moči. Vložky obsahují speciální mikroperličky, které s tekutinou nabírají na objemu, mění se v gel, a tím moč uzamykají, aby se nedostala na povrch. Zároveň zamezují množení bakterií, čímž zabraňují nepříjemnému amoniakovému zápachu. Vložky TENA Lady Slim Mini vás mohou udržet v suchu až 12 hodin. Více informací najdete na tenalady.cz.  

Autor: Essity Czech Republic s.r.o.

Jak jste hodnotily?

92 % z vás by TENA Lady Slim Mini doporučilo. Podívejte se na reálné hodnocení:

Doteď jsem používala spíše intimní vložky a inkontinenční vložky TENA Lady mě mile překvapily! Opravdu dobře sají, pohlcují pach, přesně tak, jak výrobce uvádí. Za mě stále dostačující, není potřeba větších, a proto jsem spokojená. Ostatním ženám doporučuji. Splňuje vše, co potřebujete – kvalitu, cenu a výkon.
Asi nejvíce jsem ocenila savost, i když jsou to vložky mini. Neměla jsem problémy se zápachem a při nošení dobře držely.
Vložky mi seděly, měla jsem pocit bezpečí, přijdou mi velmi savé. Na spodním prádle drží dobře a jsou z příjemného materiálu.
Nejvíce je asi využiji při sportu nebo nějaké větší aktivitě, kde ten můj problém nastává.
Nejvíce jsem spokojená s pohlcením zápachu, člověk se i v tomto směru cítí více v bezpečí.
Vložka velmi dobře drží při nošení, vůbec o ní nevíte. Ještě k tomu výborně pohlcuje pach.
Ocenila jsem, že jsou tak slabé, že jsem je téměř nezaznamenala. A ten pocit jistoty…
Jsem s výrobkem moc spokojená, při nošení jsem neměla žádný problém. Určitě budu kupovat i nadále.  

Trápí únik moči i vás? Hledáte odpovědi na své otázky týkající se inkontinence? Doporučujeme vám navštívit webové stránky pacientského spolku Incoforum vedeného předními českými specializovanými lékaři.

Autor: Essity Czech Republic s.r.o.

Inkontinenční vložky TENA Lady jsou zdravotnické prostředky určené pro ženy při lehkém až středním úniku moči. Pozorně si přečtěte informace na obalu. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Inkontinenční zdravotnické prostředky užívejte s ohledem na stupeň inkontinence a aktuální zdravotní stav.

Video se připravuje ...