Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Testujte s námi! Vyzkoušejte perfektního pomocníka pro vaši domácnost

1. března 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Chcete mít uklízení hotové raz dva? Pak potřebujete spolehlivou uklízecí výbavu, která udělá půlku práce za vás. Většinu nádobí za vás myje myčka, prádlo pere pračka. Zpříjemněte si i vytírání podlah. Zapojte se do našeho testování a vyzkoušejte dokonalý mop od Viledy!

Vše v jednom

Každý má nějakou domácí práci, která ho baví nejméně. Aby mezi ně nepatřilo vytírání, musíte mít po ruce spolehlivého parťáka. A tím by mohl být právě 1.2 Spray Max mop od Viledy. Tento mop je taková vytírací mobilní stanice, která je vždy připravena splnit svou úlohu. Má oboustrannou mycí hlavici, rozprašovač a velkou zabudovanou nádržku na vodu. Vše máte v jednom. Hodí se na všechny typy tvrdých podlah, takže ho můžete použít opravdu všude.

Autor: Freudenberg Home and Cleaning Solutions

Čistota zaručena

Oboustranný mycí návlek zajistí umytí dvojnásobně velké plochy. Je tvořen mikrovlákny, které pojmou až 99 % bakterií a virů*. Údržba je navíc velmi snadná. Po použití návlek jednoduše vyperete v pračce (max. na 60°C). Nyní máte jedinečnou možnost vyzkoušet 1.2 Spray Max mop od Viledy zcela zdarma. Málokterá značka se zabývá tolik čistícími pomocníky jako právě Vileda. Patří jednoznačně mezi ty nejlepší. Usnadněte si práci a vytírejte rychle a s radostí.

* Odstraňuje bakterie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinní koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic, testováno externí laboratoří. Více informací ZDE.

Autor: Freudenberg Home and Cleaning Solutions s.r.o.

Jak se přihlásíte?

Je to velmi snadné. Stačí na stránce tento krátký formulář (viz níže) a můžete se těšit na nového pomocníka. Přesně padesát z vás dostane 1.2 Spray Max mop od značky Vileda na testování. Po jeho vyzkoušení vás budeme kontaktovat e-mailem s krátkým dotazníkem o průběhu zkoušení. Těšíme se na vaše zkušenosti!

Udělejte váš domov útulnější a krásnější!

Pravidla testování najdete ZDE.

Informace o nakládání s osobními údaji najdete ZDE.

 

Video se připravuje ...