Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno 22°C

Nekonečný seriál Ulice: Jak během 20 let zestárly hlavní postavy?

Video se připravuje ...
Nekonečný seriál Ulice: Jak během 19 let zestárly hlavní postavy?
VIDEO: Prostě fenomén!
17. září 2024 | 05:00

"Nekonečný" seriál Ulice nás baví už od roku 2005, kdy se na TV Nova objevil jeho první díl. Lásky, rodinné trable, problémy v přátelství nebo pracovní dramata - v Ulici se každý díl děje něco nového a každou sérii do děje přibydou nové postavy, zatímco jiné zmizí. Pojďte se s námi společně podívat na video, ve kterém jsme porovnali vzhled těch, kteří se v seriálu objevují už pořádně dlouho!

Někteří se změnili, jiní zůstávají stejní i po tolika letech

Je jasné, že ne všichni jsou ochotni hrát v seriálu 20 let. A tak jsme na některé postavy z prvních sérií už skoro zapomněli, zatímco jiní do letošní jubilejní sezóny ohlásili velký návrat. Někteří herci však přesto nekonečnému seriálu zůstávají věrní, a tak můžeme porovnat, jak společně ze seriálem zestárli.

Co myslíte, komu pár vrásek prospělo a kdo naopak vypadal lépe? Podívejte se na naše porovnávací video v úvodu článku!

Autor: TV Nova

Rodinné dějové linky se v průběhu let točily zejména kolem rodiny Farských, Jordánových, Hejlových, Peškových nebo třeba Nyklových. První klapka seriálu padla 6.6 2005.

Prostě fenomén: Nejzábavnější retro fenomény uplynulých dekád! 

Baví vás retro fenomény? V tom případě nezapomeňte sledovat i další články z naší rubriky Prostě fenomén. Bavit by vás mohly i video rozhovory, které najdete na YouTube kanále Prostě fenomén.

Autor: Johana Fundová, Prostě fenomén