Pondělí 20. května 2024
Svátek slaví Zbyšek, zítra Monika
Oblačno, bouřka 20°C

Herečka Bára Jánová: Za hubenost mě šikanovali už na základce. Teď jsem šťastná s novým přítelem!

Video se připravuje ...
Holky na víně - Barbora Jánová: Za hubenost mě šikanovali už na základce. Teď jsem šťastná s novým přítelem!
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
9. května 2024 | 05:00

Herečka, známá především ze seriálu Slunečná, toho má za sebou víc než dost. Šikanu kvůli hubenosti zažila už v dětství, vyhoření a deprese pak přišly po účasti v reality show Survivor. O tom všem i o novém příteli, zatím tedy „paní Columbové“, vyprávěla v podcastu Holky na víně.

Do studia s ní vplul příval energie, smíchu a dobré nálady a na celém natáčení to bylo znát, i když se nezdráhá mluvit o těžších životních chvílích.

„Po Survivoru jsem nevěděla, jestli budu schopná ještě hrát, byly dny, kdy jsem nemohla ani vylézt z postele. Potřebovala jsem léky i terapie, nestydím se o tom mluvit,“ říká Bára o úzkostech a syndromu vyhoření.

Krev do žil jí teď vlévá nový přítel, ale zatím o něm nechce moc veřejně mluvit, protože vztah trvá teprve pár měsíců:

„Je to taková moje paní Columbová,“ směje se Bára, „prozradím jen, že je z oboru a je trochu stydlín. Moc chceme, aby nám to vydrželo. V 35 letech vidím už priority, všechno je ve vztahu rychlejší, než bylo ve 20. A biologické hodiny bijí jako Big Ben,“ dodává herečka.

Co Báru čeká v práci? Jak zvládla kvíz o jídle, když ráda vaří a štíhlost má v genech? A jakou knížku a divadelní hru právě chystá? Sledujte nový díl pořadu Holky na víně.

Autor: Tereza Víchová
Video se připravuje ...