Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tento týden v Ulici: Romantická komedie u Nyklových, kralující Soňa a překvapivé chování Mastného

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Romantická komedie u Nyklových, kralující Soňa a překvapivé chování Mastného
VIDEO: TV Nova
27. listopadu 2023 | 06:00

Ulice bude tento týden připomínat díky Nyklovým a jejich blízkým romantickou komedii. Také Mára a Karla budou kolem sebe opatrně kroužit, protože po pátku ani jeden neví, jak na tom spolu vlastně jsou. Dusno začne být na gymnáziu, kde momentálně stále kraluje Soňa. Ta znovu otevře kauzu společné fotky Magdy s Matějem a začne sázet exemplární tresty, aniž by předpokládala, jak tvrdě tentokrát narazí. A to není zdaleka vše, příští týden bude v Ulici pořádně veselo!

Závistivá Pumrová

Lidská závist dokáže pokazit radost z nejednoho úspěchu. Pak už záleží na každém jedinci, jak se s tím vypořádá. V případě Miloše a Evy je to celkem nasnadě. Eva má totiž co slavit, a tak je na ni její muž náležitě pyšný. Jenže závistivá Pumrová hne Milošovi svými poznámkami na Evinu adresu natolik žlučí, že ten se rozhodne nenechat to jen tak. S Eviným velkým přispěním bude chtít dát Pumrové pořádnou lekci. Svérázní Knoblochovi vypilují svou vtipnou pomstu do nejmenších detailů, aby si Pumrovou namazali na chleba, ovšem výsledek nakonec předčí veškerá očekávání… Co Miloš a Eva Pumrové provedou? Jak si ji vychutnají?

Dámská jízda s dozvukem

Vzájemné vyznání lásky může být docela problém, pokud člověk neví, jak to ten druhý má, a navíc je i dost ostýchavý. Pak nezbývá nic jiného, než aby se do toho vložili přátelé dotyčných a k prvnímu kroku je doslova dokopali. V případě Martiny a Jirky bude bohatě stačit jedna velká dámská jízda, kdy padnou veškeré zábrany. Nejrůznější následky tohoto mejdanu na sebe samozřejmě nenechají v následujících dnech čekat… Příběh jako z romantické komedie prožijí tento týden nejen Jirka a Martina, ale spolu s nimi i jejich blízcí. Dočkají se konečně všichni happy endu?

Mára navštíví terapeuta

Vyznat se v sobě, v tom druhém i v celkové situaci dá občas zabrat, zvláště když člověk zjistí, že věci jsou možná trochu jinak, než jak si myslel. Mára má už několik dní plnou hlavu Karly, ale pořád si s tím neví randy. Najednou zase netuší, na čem je. Přitom indicie byly ještě nedávno docela jasné. A tak si Mára po dlouhé době dohodne setkání s terapeutem Reindlem, aby to s ním probral. Ten mu dá zdánlivě snadný úkol, jenže jeho splnění není pro Máru ani trochu jednoduché… Co hodně ovlivní vztah Karly a Máry? A čím terapeut nasadí Márovi pořádného brouka do hlavy?  

Nečekané kroky Mastného

Dokážeme podpořit své blízké v jakékoliv situaci? Gábinin táta má spoustu chyb, jedno se mu ale musí nechat – jako dědeček je nepřekonatelný. Jeho vnuk Šimon to ví už dávno, dnes to zjistí i Šimonův nevlastní brácha Tomáš. Mastný se díky klukům vrátí nazpět do svých dětských let, takže přesně trefí, co s nimi podniknout, aby je to bavilo a aby si společné odpoledne všichni tři užili. Tom bude díky tomu zářit štěstím, ovšem jeho táta Hynek už tak nadšený nebude. Proč? Jaký vztah nyní mají Hynek a Mastný? A jací kostlivci kvůli tomu vypadnou ze skříní Gábině a Hynkovi?  

Soňa rozdá tvrdé tresty

Mít moc je občas dvojsečné, zejména když si ji člověk nepřiměřeně užívá. Z pozice moci nyní bude jednat na gymnáziu také Soňa, jíž jde v první řadě o dobrou pověst školy. Proto se rozhodne pro exemplární potrestání hříšníků za prohřešek, nad kterým by jiní mávli rukou. Ovšem Soňa má velkou oporu v zákoně, jenž mluví jasně. Otázkou je, jak na tento její nečekaný krok zareagují ostatní, kterých se to také hodně týká… Koho, proč a jak Soňa potrestá? A co to rozpoutá?

Autor: Martina Miláčková
Klíčová slova: seriál, seriál ulice, vip, herci, herečka, tv nova
Diskuse ke článku
.
Související články