Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tento týden v Ulici: Vendulin pozitivní test, Brunova šokující známost a Karlina konfrontace s milenkou

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
28. srpna 2023 | 06:00

Poslední prázdninový týden bude v Ulici zase plný nedorozumění a podivných setkání. Karla po šoku, že si Mára už tak brzy našel jinou, bude muset čelit nepříjemnému setkání. Bára po návratu z cest také zažije pořádně studenou sprchu.

Některé bitvy se zdají předem prohrané, přesto má smysl do nich jít, zvláště když se jedná o dobrou věc. To si uvědomí také Kristýna, která vytáhla do boje proti ezošmejdce Julii. Nyní se odhodlá k přímé konfrontaci prostřednictvím tichého, ovšem o to důraznějšího protestu, aby otevřela oči Juliiným klientkám, jež vesměs sama dobře zná. A právě mezi nimi najde pro všechny hodně překvapivého spojence.

Zamilovaný kluk by většinou udělal cokoliv, aby podpořil svoji holku ve chvíli, když je na dně kvůli špatné zprávě v rodině. Podobně to má také Šimon, kterého Valerie šokuje informací, že její brácha se ošklivě vyboural. Přestože mu právě Valeriin brácha udělal peklo ze života kvůli šikaně, Šimon se nyní snaží hlavně povzbudit a rozveselit zničenou Valerii. Proto se také rozhodne, že pro ni přichystá velké překvapení. Jenže to má malý háček. Samotná realizace není tak snadná, jak si myslel.

Shledání po dvouměsíčním odloučení je vždy plné očekávání a těšení se na toho druhého. Bára po návratu z Japonska jen září. Už se nemůže dočkat, až se zase uvidí s Brunem. Souhrou náhod ho ale zahlédne při něčem, co je pro ni doslova ledovou sprchou a co rázem zhatí všechny její naděje, že by spolu konečně začali chodit. Ovšem právě v jejím případě platí, že nic není takové, jak se na první pohled zdá.

Ukočírovat zvědavost je občas boj s větrnými mlýny, zvláště pokud se to týká nového vztahu bývalého partnera, na kterém člověku stále záleží. Pro Karlu bylo obrovským šokem zjištění, že Mára si už našel jinou, protože stále doufala, že by se k sobě mohli vrátit. Nyní je zákonitě zvědavá, jak její konkurentka vypadá i jak vážně to s ní Mára bere. Začne proto nenápadně vyzvídat. Ke své smůle se bohužel dozví víc, než by asi sama chtěla. Ke všemu se s Márovou novou známostí potká brzy ráno ve dveřích domu, ve kterém je jejich byt, v němž se nyní střídají v péči o malé syny.

Ve školách finišují přípravy na začátek školního roku. Všichni se snaží, aby i letošní start proběhl naprosto hladce. O to se jedná také ředitelce Magdě, která toho má až nad hlavu, i jejím podřízeným. Prokop i Eddie se jí snaží být oporou, jenže u Prokopa zároveň převládá hořkost z toho, jak to spolu s Magdou nyní mají. Pořád o ni stojí, ovšem Eddie mu teď stojí v cestě. Když Prokop navíc nabude dojmu, že se u Magdy ocitl tak trochu na vedlejší koleji i v pracovních záležitostech, už se prostě neudrží a začne to s horkou hlavou řešit.