Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tento týden v Ulici: Poteče krev, Vandino tajemství prozrazeno a zamilovaný Bruno v akci

Video se připravuje ...
VIDEO: tv Nova
12. června 2023 | 06:00

Ulice se mílovými kroky začíná řítit do konce sezony, zbývá nám už posledních deset dílů, tak si je náležitě vychutnejte. Budou totiž plné nových zvratů a rozuzlení tak, jak to bývá, abyste byli napnutí, jak to bude dál. Co se ale vyloupne už tento týden?

Hodně veselo bude v tom pravém i přeneseném slova smyslu u Marečkových. Vojta a Milošek se totiž pustí do natáčení filmu o zloduších a mimozemských příšerách, v němž poteče krev i alkohol proudem. Právě když budou v nejlepším a souhrou náhod jen na pár minut sami doma, dorazí k Marečkovým na kontrolu úřednice z OSPOD. Dveře jí bez zaváhání otevře akční Milošek a rozhodně se před ní nebude krotit.

Přiznat vlastní chybu je jedna věc, napravit, co tato chyba způsobila, věc druhá. O tom vědí své také Gábinini blízcí – bývalý partner Hynek, současný partner Jirka Herman i syn Šimon. Právě ten má nyní docela velké výčitky kvůli Valerii. Stále mu na ní totiž záleží, byť ještě před pár dny tvrdil pravý opak. A protože bere Jirku Hermana opět jako svého parťáka, probere s ním i plán, jak s Valerií všechno napravit. To, co vymyslí, sice vypadá skvěle, ovšem má to malý háček – musí to schválit i Hynek, neboť Šimon chce Valerii překvapit něčím, s čím v minulosti právě Hynek nesouhlasil.

Občas se to sejde tak, že má člověk pocit, že je všechno špatně. Přesně takhle se začne cítit i Luděk, na kterého toho bude najednou moc. Kvůli Kristýně zažívá stavy naprosté bezmoci – což u něj není zvykem – neboť na Kristýninu koučku Julii je zatím bohužel krátký. Julie si naopak i nadále upevňuje u Kristýny své pozice, dokonce natolik, že Kristýna začne pomýšlet na další radikální změnu ve svém životě. Luděk však nebude řešit jen Kristýnu. S konečnou platností mu dojde trpělivost, i co se Vandy týče, a začne její situaci v zahraničí rázně řešit.

Čím je člověk starší, tím více zvažuje všechny velké životní změny. Před jednou takovou stojí už pěkně dlouho i Lumír a Kateřina. Přestože se milují, rádi spolu tráví volný čas, a dokonce i Lumírův syn Lexík nedá na Kateřinu dopustit, pořád spolu nebydlí. Přitom Lumír by si v poslední době nepřál nic jiného. Ožehavé téma se ale bojí otevřít, aby se to mezi ním a Kateřinou znovu nepokazilo. Jenže časy se mění, a tak Lumír začne sbírat veškerou odvahu k položení zásadní otázky.

Být váhavý střelec se občas nevyplácí, zvláště pokud se jedná o city. Tonymu samozřejmě neuniklo, že Brunovi se líbí Bára. Teď se ho na rovinu zeptá, jestli by s ní chtěl chodit. A jako pravý kamarád i člověk, který má týden před svatbou, mu dá jednu neocenitelnou radu – pokud o holku stojí, měl by se o ni snažit, aby mu ji před nosem nevyfoukl někdo jiný.