Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Drbárna z ULICE: Kdo se sníží k prostituci a komu absolutně přeskočilo?

Video se připravuje ...
Drbárna z ULICE: Hrozí v Ulici prostituce?
VIDEO: Videohub
20. dubna 2022 | 06:00

Komu se zachtělo na dovolenou, na kterou nemá peníze, a kdo riskuje, že se provalí jeho nevěra? Na tyto a další otázky zná odpověď Kateřina, která vám poodhalí vztahy a zákulisí vašeho oblíbeného seriálu Ulice.

Náš nejnovější manželský pár Sára a Dan nebyl nikdy u moře. Rozhodli se, že se k němu chtějí podívat. To, že tato dvojice zachází vždy do extrémů, není pro nás již žádná novinka. Rozhodli se pro velmi drahou dovolenou, na kterou nemají peníze. A tak se Sára obrací na svého expřítele, ten ji ze srandy začne nabádat k prostituci. Nakonec se domluví na jiné alternativě – schovávání kradených věcí u Sáry doma. Opravdu to vše Danovi i Sáře stojí za možné komplikace? 

Mezi Magdou, Prokopem a Mirkem to stále vře a nikdo pořádně neví, zda se svatba bude konat. Magda se nemůže totiž absolutně rozhoupat k tomu, co chce a koho chce. 

A co Karla? Tak té absolutně přeskočilo a stále to táhne se spisovatelem, kterého se nebojí vzít si domů, když je Mára s dětmi pryč. Jak dlouho bude Karla pokoušet osud, než se vše provalí?

Autor: REDAKCE