Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Podvede Bedřich Alici? A kdo zvítězí v dívčí válce o Prokopa a Lumíra?

12. dubna 2021 | 06:00

Jaro je cítit i v Ulici a milostné souboje mezi několika ženami, jež se ucházejí o stejného muže, vrcholí. Lumír i Prokop se jaksi dostali do hledáčku dvou dam, jež o ně mají zájem. Jak tyto souboje dopadnou a kolik trapasů ještě přinesou?

Bedřich i Alice se milují, jenže jsou věci, které se jen tak neodpouštějí, byť by si to oba dva přáli. Bedřich se prostě nedokáže přenést přes Aliciny lži a její návrat k brigádě na erotické lince. Přestože ho Alice ujišťuje, že s tím nadobro skončila, Bedřich jí už věřit nedokáže. A tak dělá věci, které sám odsuzuje a jež raní víc než tisíc slov. Elen se snaží vyhrát soudní bitvu s Marešovým právníkem, jenž dělá vše pro to, aby byl jeho klient zproštěn obvinění. Právě dnes se koná rozhodující soudní stání, během něhož má vypovídat klíčový svědek případu. Nervy všech pracují na plné obrátky, o případ jeví zájem také média, oběma stranám je jasné, že teď jde o všechno. Kdo tuhle válku nervů neustojí?

Podívejte se na rozhovor s Prokopem:

Video se připravuje ...
Ulice: Nový učitel Prokop okouzlí Magdu • VIDEO: TV Nova

Dokonce už i Vendula si myslí, že se Ája hodně změnila díky mateřství i boji o život po porodu. Jako by to už ani nebyla ona. Vyčítá si své osudové rozhodnutí, bojí se následujících dnů. Dokonce udělá něco, co by do ní ještě před porodem nikdo neřekl, něco, čím Vendulu hodně dojme. Jakmile jde o muže, dokonce i Milena Pumrová se projeví jako velká konspirátorka, která neponechá nic náhodě a jde si šikovně za svým. Využije každé příležitosti, jež se jí naskytne, aby dostala Lumíra, a zbavila se tak konkurence v podobě Ingrid. A zdá se, že začíná sbírat první body.

Irena Landová chce o své štěstí a lásku bojovat, neboť je přesvědčená, že je to s Prokopem na dobré cestě. Teď se jí naskytne jedinečná příležitost, jak jejich vztah posunout dál. Okamžitě se jí chopí, aniž by domyslela důsledky svého činu… Jak chce Prokopa sbalit? Co na to Prokop? Co všechno tahle akce Ireny Landové odstartuje v jejím, Prokopově a Magdině životě?