Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Vzpomene si Mastný, kdo se ho pokusil zabít?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
18. února 2020 | 06:00

Tento týden budete svědky toho, jak je těžké být spravedlivým učitelem a co vše si dnešní studenti dovolí. Veronice se opět přitíží, a to především kvůli jednomu členovi rodiny a Karla nechtíc vyzradí své velké tajemství.

Být učitelem je poslání, které nikdy nebylo jednoduché, ale v dnešní době je snad ještě složitější. Ota dal Jakubovi pětku na vysvědčení, a on tím pádem nedostal od rodičů auto, teď se snaží se učitelovi pomstít. Policie stále vyšetřuje napadení Mastného a dostanou se mu do počítače. Tam objeví něco, co je přivede na další stopu. Mastný zřejmě utrpěl ztrátu paměti.

Josef se bojí o svou dceru Veroniku, po jejím kolapsu ze všeho viní Martina. Chová se k němu hrozně a absolutně překračuje únosnou mez. Veroniku toto chování velice trápí, a právě to její stav opět zhorší. Co všechno si bude muset nechat Martin líbit a jak moc se vyhrotí vztahy mezi nimi? Karla a Mára o těhotenství řekli jen pár nejbližším lidem, aby to ještě nezakřikli. Tentokrát bude Karla přinucena jít s pravdou ven. Kdo odhalí její tajemství?