Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Nová postava, podplácení a odhalení temného tajemství

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
7. října 2019 | 10:26

Tento týden v Ulici se Vám představí jedna z dalších nových postav. O Blančině manželovi se už mluvilo, ale ještě jste ho neviděli, tento týden se konečně seznámíte. Jana bude řešit velké dilema, Mára s Karlou se opět setkají s Vojtou, ale bude to šok.

Když se vám rodina plete do vztahu, je to vždycky komplikace. Matěj se snaží, aby byla Katarína šťastná, a proto svolá rodinnou radu, aby se s termínem svatby nějak pohnulo, ale podle jejich představ. Na té to bude ale pěkně vřít. Mareš zjistil, že Jana není soupeř nad kterým se jen tak mávne rukou. Když nezabralo zastrašování, přejde na novou taktiku. Jana se s ním i přes varování ostatních opět sejde. Co se tím spustí a před jaké dilema bude Jana postavena?

Radek Mastný zkolabuje v Blančině ordinaci, nenechá si dát anestezii při zákroku, což se mu vymstí. První pomoc Blance pomůže zvládnout nová postava v seriálu, je to Blanky ex, za kterého je ovšem stále provdaná. Zásadním způsobem zasáhne do osudu Blanky a její rodiny. Karla s Márou se opět setkávají s malým Vojtou, který se vrátil zpět z pěstounské rodiny do dětského domova. Vůbec nevypadá dobře a pohled na jeho stav s oběma pořádně zamává. Co se stalo? Pavel objeví něco, co se bude Lumírovi hodně těžko vysvětlovat. Jaké temné tajemství se na něj provalí?