Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ulice: Janiny akty a Bedřichův narozeninový sex

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
13. května 2019 | 12:33

Máj, lásky čas, a jeho vliv je znát i tento týden v Ulici. Všichni řeší lásky, vztahy a zlomená srdce. Šárka a Martin už začínají být věcí veřejnou, Jana se hádá s Brunem kvůli nahým fotkám a mezi kamarády Jirkou a Mikim zuří nelítostný boj o Magdino srdce.

Vztah Martina se Šárkou se začíná postupně dostávat do širšího povědomí a dost se o to zaslouží i Martinův syn. Chtěl zamachrovat mezi spolužáky, kteří řešili Šárčiny vnady, a řekl jim, kdo ji sbalil. Toho potom ovšem hořce lituje a Šárka kvůli tomu bude muset ledacos skousnout. Věrka chce na Luboše udělat pořádný dojem, protože touží po tom, aby si ho získala pro život. Nejdříve ho oslní svými znalostmi fotbalu, ale největší šok bude pro Luboše zjištění, že Věrka hraje poker jako profík. Jaká esa má pro něj ještě schovaná v rukávu?

Jana touží po tom, aby se její kariéra rozjížděla, ale bohužel není dostatečně soudná a bere i nabídky, které jsou na hraně. Focení nahých aktů Rozina v Americe striktně odmítala, ale Jana se toho nebojí. Bruno má na věc už jiný názor a na pořadu dne budou hádky a slzy. Bedřich slaví padesátiny a bude to tedy pořádný mejdan se vším všudy, plný překvapení. Dokonce dojde i na noc plnou vášní – s kým si Bedřich užije na své narozeniny? Miki s Jirkou stále bojuje o Magdu a oba se snaží dát jí najevo, že chtějí víc než přátelství. Jirka tentokrát Magdu dost vykolejí. K čemu všemu mezi nimi dojde?