Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co se stane v Ulici: Adrianě vstoupí do života nový muž

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Adriana potká nového muže
VIDEO: TV Nova
4. června 2018 | 14:00

Tento týden v Ulici bude opět plný toho, na co jste zvyklí. Objeví se emoce, zvraty a nečekané nabídky, jako třeba ta, kterou dostane Adriana. A pořádně to s ní zamává. U Lišků se bude řešit majetkové vyrovnání a krušné chvilky čekají i na Gábinu.

Vilma Nyklová si je jistá, že Vendula je těhotná, ale potřebuje si to nějak potvrdit. Vyšle na výzvědy Růžu. Ani ta ale není úspěšná a to, k jaké důležité změně se schyluje u Venduly a Pavla, je tedy stále velkou neznámou. Je Vendula opravdu těhotná?

Adriana potká nového muže, jenomže ten není v Ulici až takovým nováčkem. Jde totiž o Jirku Hermana, který se vzpamatovává z rozchodu s Digi. Co obě ztracené duše spojí? Asi není překvapující, že půjde o alkohol. Jak tento večírek dopadne? Vyspí se spolu, nebo udělá kapitán něco, co Adrianě od základů změní život?

Anča a Bedřich se rozvádějí a nechtějí si dělat zbytečné naschvály, pokud jde ale o majetek, vždy se nějaký zádrhel objeví. S Otou a jeho rodinou infarkt velice zamával a Otova matka si chce dohlédnout na to, aby se už nic podobného nestalo. To se Otovi ovšem vůbec nelíbí a dá to jasně najevo. Jednu změnu má ovšem v plánu. Marcela se po kamarádčině smrti pravdu změnila, pravidelně dochází na terapii a chce se dát do kupy. S matkou ale stále nevychází a opět dojde k ostré výměně názorů.

Gábina řeší zase Aleše, chtěla by ho vymazat ze života, ale on se snu o životě s ní a Šímou nechce vzdát. Dělá jí peklo a jde na ni přes Šímu, který jí dělá velké scény. Gábina začne řešit něco, co by jí mohlo od základu změnit život.