Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Uvidíte v Ulici: První sex, zklamání i pořádná nakládačka!

  • 15. května 2017 | 08:03

    Co všechno přinesou nové díly Ulice? Příští týden bude zlomový pro nejednu z postav. Další hrůzu si zažijí Anička a Bedřich, ale i pan Mareček, který si o průšvih už delší dobu koledoval. Procházka růžovým sadem to nebude ani pro zamilovanou Adrianu, která se ve svém novém objevu pravděpodobně dost spletla. 

  • Anička se hroutí

    Anička je na tom čím dál hůř. Bohužel ani ona, ani její okolí netuší, jak moc vážné to s ní je. Všechno zatím připisují velkému stresu, kterému byla Anča vystavena, ale že trpí vážnou psychickou poruchou, to nikoho ani ve snu nenapadlo. V pekárně se tento týden zhroutí a další záchvat ji čeká i doma. Tentokrát bude ve hře kuchyňský nůž. Ublíží Bedřichovi? A kdy si Anička uvědomí, že její stav je opravdu vážný?

    Anička nemůže spát a napadají ji zlé myšlenky. Podívejte se na video: 

    Video se připravuje ...
    Anička je na tom už opravdu špatně! • VIDEO: TV Nova

  • Mareček dostane nakládačku

    Márův táta si už delší dobu zadělává na pořádný průšvih. Tajně totiž taxikaří bez licence a navíc v Márově autě. Tony už mu několikrát říkal, aby toho nechal, ale Luboš nad tím pokaždé mávl rukou. Teď na to hodně doplatí. Taxikářská konkurence si to s ním totiž dost tvrdě vyřídí. Luboš dokonce skončí v nemocnici. Márovi i Věrce bude mít tak hodně co vysvětlovat. Kromě zmlácení se totiž ve hře objeví ještě pokuta za rychlou jízdu v místě, na kterém Mára roky nebyl. Luboš bude muset brzy s pravdou ven. 

    Kryštof Mareček alias Mára je přítelem Moniky Farské. Přestože jejich vztah prošel několika komplikacemi, vypadá to, že teď už je konečně všechno v pořádku.
    Autor: TV Nova

  • Adriana se zamilovala

    Adriana se zamilovala do Petra. Je to přesně typ kluka, kterého hledala. Chytrý, pracovitý, pozorný a v neposlední řadě taky pořádný fešák. Po společné schůzce ho Adriana pozve k sobě domů a skončí spolu v posteli. Jenže místo velké romantiky přijde po prvním společném sexu drsné probuzení. Adriana nabídne Petrovi, jestli společně nepojedou někam na víkend, jenže on jejich vztah vidí úplně jinak než ona. Co pravda o Petrovi udělá s Adrianou? 

    Autor: TV Nova

  • Se Simčou je zle

    Simona se do svého podnikání pustila s vervou a ani na chvilku si neodpočine. Od té doby, co Ruda odjel do Francie, pracuje snad ještě víc. Ale tohle šílené tempo nemůže nikdo ve zdraví ustát. Simona přecení svoje síly a najednou už toho na ni bude opravdu moc. Naštěstí u jejího zhroucení bude Jitka a Lumír, kteří jí pomůžou. Jak vážné to s ní bude?

    Seriál Ulice
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.